scene koje ne zaboravlja

Tati nisam to nikad oprostila: Luna Đogani otkrila detalje porodičnog nasilja (FOTO)

0

Svađa sa Slobom Radanovićem pokrenula je niz emocija koje nije mogla ni da zamisli, te je mlada Luna Đogani priznala da njen izabranik i te kako ima sličnosti sa njenim ocem. 

foto: Damir Dervišagić Aleksandar Jovanović
foto: Damir Dervišagić Aleksandar Jovanović

Tokom sinoćne žurke došlo je do skandala između Lune Đogani i njenog rijaliti momka, Slobe Radanovića. Zbog ljubomore, pevač je počeo da viče, u besu slomio svoju ruku, a Luna je preživela pakao. Nakon incidenta nije mogla da zaustavi suze, pa je jecajući otkrila i kako je njen otac Gagi maltretirao majku, Anabelu Atijas.

 

Luna Đogani otkriva detalje "zabranjene" veze: Nas dvoje nismo više isti (FOTO)

 

Posle ove svađe sa Slobom, Luna se izdvojila i u iskrenom razgovoru sa Sanjom Stanković grcala u suzama i pričala svoju životnu priču i kroz šta je sve prošla u svom detinjstvu kada je gledala kako njen otac maltretira njenu majku. To je sve podsetilo na ovu situaciju sa Radanovićem, pa se gušila u suzama, dok ju je Sanja smirivala.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani


 

foto: Dragan Kadić

Tako sam tužna, srce me boli, znači ne mogu da verujem... Znaš koliko je kukao kad je udario ruku, srce me zabolelo koliko ga je bolelo", rekla je Luna.

Luna Đogani za Glossy: Nikada sebi ne bih dozvolila da obrukam roditelje i da to bude po novinama

 

Iako priznaje da uživa u vezi sa Slobom, Luna Đogani kaže da joj nimalo nije prijatno kada dođe to takvih scena.

 

Zašto, kad je sve ovo tako posebno i lepo. U životu nisam videla da se neko toliko voli, toliko strasti, hemije. Toliko nešto posebno, to ne može da se opiše. Zašto se kvari tako nešto", rekla je Luna kroz suze.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Dragan Kadić

Sutra treba da slušam kako je on agresivan, a nije. Kunem ti se on je najdivnija osoba koju sam ja upoznala u životu. On je toliko emotivan i toliko dobar, pun ljubavi", rekla je Luna i dodala:

Godinama su se družili: Luna Đogani otkrila istinu o Anastasiji i Veljku Ražnatoviću (FOTO)

On je željan pažnje, ljubavi, svega... Tako nekim sitnicama pokazuje nešto što ne valja. Šta ja da pomislim, kako da vidim sebe u budućnosti. Ja za tog čoveka hoću da se udam, da mu rodim decu. Kako? Sutra treba tako kući da se svađam sa njim, da se on udara da se lomi. Ja sam to gledala bre ceo život... To lomljenje, udaranje. Kao mala sam gledala, stajala i trpela to. Nisam mogla ništa da uradim da pomognem mojoj majci", pričala je Luna kroz suze.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

 

Luna se ovom prilikom osvrnula i na svoje detinjstvo i otkrila detalje koje malo ko zna.

 

Malo ko je primetio ovu promenu: Luna Đogani je svoju ljubav sa Slobom Radanovićem ozvaničila na neobičan način (FOTO)

Ne volim agresiju, ne volim ni dreku, ni viku, ni to stezanje... Mom tati nisam to oprostila nikad, ocu mom, čoveku koji me je napravio, a kamoli nekom drugom... Nikada te scene mi neće izaći iz glave", prisećala se Luna svog detinjstva.

Iako je javno priznala da je trpela nasilje, Anabela Atijas nikada nije želela da iznese detalje braka sa Gagijem u javnost. 

makonda-tracker