Aleksandar Belov: Nova pesma Bum na Makfestu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 23

Sonja

11-10-2010 14:44h
Kakav predivan glas!!!
Ovaj Belov moze da peva najneznije balade, letnje pesmicice i neke rok varijante! BRAVO!

Ja

11-10-2010 13:59h
Sad ću napraviti međunarodni skandal i reći da on prvo ide u Hrvatsku poslije Makedonije, mi smo ga već rezervirali, surađuje sa Antonijom Šolom. Vama je dosadan slušajte ono što ste i do sada Cecu, Karleušu i ostale cajke.....

oliva

11-10-2010 09:09h
Ne razumem nekog ko ima potrebu da komentariše PEVAČA koji mu je dosadan, a još manje razumem da neko ima želju da odsluša sve njegove pesme i pogleda sve spotove?!? No, nije ni bitno... A to da li BUM valja pokazala je publika koja je Aleksandra u finalu nagradila najvećim aplauzom i naravno izglasala ga kao pobednika! Pobednik publike - zar to nije najveći uspeh? Aleksandar ima uz sebe publiku, a ona se ne može potkupiti, ona se ne da nagovoriti- ona je ta koja oseti njegovu pozitivnu energiju...On ima svoje fanove ne samo u Makedoniji nego širom Balkana, a ima i dovoljno vremena da napravi BUM i van granica svoje zemlje... u Srbiji je uvek dobrodošao!

mia_f

08-10-2010 19:04h
Odlican nastup sa fenomenalnom koreogafijom ,bravo

Mila

08-10-2010 22:31h
Kako je samo sladak a i nastup bum,bum,bum odlican a ti Mari ti valjda si od oni koi vole turbo folk,ima nas puno u srbiji koi i te kako vole Aleksandra

UPS

09-10-2010 01:19h
BUM,BUM,BUM...vo srce BUM...bas gotivna pesma,a nastup svettski,bravo,bravo...:))))

Dani

09-10-2010 18:27h
Mari apsolutno imas pravo i na svoje misljenje i razlog ciju ces karijeru da pratis.Ti si ocigledno gledala OT kao i ja. Vrlo nezrelo od tebe da juris Aleksandra iz Srbije pod opravdanjem da ovde nece proci i da smo onada SVI zadovoljni??!!Zato si verovatno i dobila ovakve reakcije.Aleksandru zelim puno srece,ima dosta pesama,neko dole rece raznovrsnih i to je tacno, ima i dva prava mala umetnicka dela, Zvezdo sjajna i Ostani, pesme po mom ukusu.On je jedini iz OT-a koji ima sve predispozicije da ima siroku publiku,nesto me kod njega podseca na Zdravka Colica,neki slican senzibilitet, sarm...Aleksandre,dobrodoso u Srbiju,to je moje misljenje :)

gaga

09-10-2010 11:28h
Mali ima glascinu i preeelepo izgeda, ubavo momce Makedonce,ja nemam nista protiv da nam dodje malo u Srbiju :)) Makedonci, uzmite si natrag onu kreaturu Bokija i posaljite nam ovog lepotana, hehehe....

MARI

08-10-2010 19:06h
Aleksandar je dobar momak. Ali je beskrajno dosadan i on njegovo pevanje, a posebno scenski nastup. U Makedoniji je mnogo popularan, ali u Srbiji ovaj nece proci.Valjda je to i yeleo da postigne, pa smo svi zadovoljni. Pevaj Aleks u Makedoniji,tamo imas puno fanova.

mar

08-10-2010 19:13h
mn mn mn mn ....LEP PEVAC :*:*:*:*:*:

@MARI

08-10-2010 19:55h
Jooooj...MARI,MARI.. kako si samo prozirna da si bar malo prikrila tvoje frustracije i ljubomoru,a koliko je Belov dosadan i on i njegovo pevanje ,a POSEBNO scenski nastup ,pokazuje ovaj tvoj komentar u kome prizelkujes da on ostane SAMO u Makedoniji kako bi bili pazi ovo "SVI" zadovoljni ,e to se zove STRAH od nekoga ,a zna se od koga se plasimo od NAJBOLJG*****

@MARI

08-10-2010 20:06h
Komentar ti je i glup i maliciozan i providan. Tvoje je pravo da ti se Aleksandar ne svidja, o ukusima se ne raspravlja, ali drugi put razmisli malo kako ces nesto da kazes, cisto da postignes bolji efekat :)) Mnogo mi ti nesto pratis Aleksandra, kad znas koliko je on popularan u Makedoniji :) Koliko mora da je tebi dosadno u zivotu kad znas koliko je neki dosadan pevac popularan u Makedoniji?

aljosa

08-10-2010 21:25h
Bravo Aleks, pesma po pesma i još malo pa album, samo napred, raznovrsnost je na ceni...

MARI

08-10-2010 21:37h
Ljudi, šta vam je? Kakva ljubomora, malicioznost, strah, frustracije... Kako možeš da budes ljubomoran na nekoga koga ne poznaješ ili da ga se plasiš??? To je besmisleno!
Aleksandar nastupa samo u Makedoniji, autori njegovih pesama su Makedonci, oni valjda najbolje znaju sta se tamo traži. Super je popularan i voljen, šta hoćete više? u Srbiji skoro nikad ne nastupa.
Meni je on dosadan,ali sam ipak odslusala sve njegove pesme i pregledala sve spotove. Zasto ga slušam iako je dosadan, to je već moja stvar.A da li je moj život dosadan, i to je moja stvar. Ovde pišemo o Aleksandru a ne o meni. Budimo realni,ova BUM pesma nista ne valja. MOJE JE MISLJENJE da on može da prodje samo u Makedoniji.

Mari

10-10-2010 23:55h
@Dani, ja ne verujem da Aleksandar ima dovoljno kvaliteta da uspe van Makedonije. U svakom slucaju, sretno mu bilo.
Tosetu nije bilo potrebno da se dokazuje prvo u Makedoniji... Kada sam ga čula prvi put, znala sam da za njega nema granica.A nisam iz Makedonije. I Tošetove pesme su sve jednako dobre i sve interpretacije su odlične(od prve do poslednje), što se ne može reći i za Aleksandra. Nije mi namera da ih uporedjujem, samo mislim da je za uspeh na Balkanu, i šire, potrebno mnogo, mnogo više... i da u Aleksandru nema dovoljno materijala.
Poz.

Lady

09-10-2010 19:27h
Dobar je ovaj mali ,jos je vrlo mlad al za neku godinu bice vrlo "opasan" jer ima neku skrivenu seksipilnos,a ta srivena seksipilnos kod njega u kombinaciji sa prelepom glasom i prelepom izgledom bice HOT ,prava poslastica za zene

MARI

09-10-2010 21:53h
@Dani, ja Aleksandra ne jurim iz Srbije. Svako je dobrodosao. Kažem da ne može da prodje u Srbiji i da bude popularan i voljen kao sto je u Makedoniji i da je on sam svestan toga.Sigurno je da ima fanova i u Srbiji, ali je to mali procenat.
Pesma OSTANI je jedina dobra (moje mišljenje), a ako si fan, ali objektivan, priznaćeš da je ova BUM pesma totalno bez veze, u svakom pogledu. Ja mislim da u Srbiji neće postati hit, a da u Makedoniji, iako je loša, hoće, zato što ga ljudi vole sta god i kako god da otpeva. To je sustina.
Isto je i sa pesmom ZASTANI, SOLZI... U Makedoniji je popularna, svi su sekli vene na nju... to je jedna od najlosijih i najdosadnijih pesama koju sam čula...

Mari 2

10-10-2010 00:34h
Ma kakav Belov! Darko Ilievski je hiljadu puta bolji!

Dani

10-10-2010 13:19h
MARI, normalno je da je svako u svojoj zemlji najvise voljen,ne bi valjalo da je drugacije i Aleksandar pametno radi sto polako ali sigurno gradi svoju karijeru prvo u svojoj zemlji, a za ostale prostore ima vremena, ako vredi uspece i sire. Opet tvrdis da je i ON SAM svestan da ne moze da prodje u Srbiji??!! Pre bih rekla da je ON SAM svestan gde prvo mora da uspe.Svi iz OT-a su dobili neverovatnu sansu da naprave karijere,videcemo ko ce da uspe u tome,u svakom slucaju nije im lako.A sto se tice dobrih i losih pesama,i najvece pevacke zvezde imaju dobre i lose pesme,dobre su one po kojima ih pamtimo, lose cujemo jednom i ne pada nam na pamet da ih ikada vise slusamo.Jako si mlada ako mislis da je posao na estradi bas tako jednostavan i da pevaci snimaju samo ono sto vole i zele.

Prava Lady

10-10-2010 12:18h
Molima komentatore da ne koriste tudja imena pri ostavljanju komentara. Budite originalni a ne imitatori.

ninfa

10-10-2010 22:21h
Bas lepo,sto je Aleksandar poceo karijeru u Makadoniji,tako i treba ,a onda ce ici dalje i 100% verujem da ce imati uspesnu karijeru na celom Bakanu i da cemo imati prilike uzivati u njegovom prekrasnom glasu,ali ako ga zastupa naka producenska kuca koja ce radi svoj posao profesionalno...

Dani

11-10-2010 11:04h
@MARI, molim te ne pominji ime pevaca koji je otisao u legendu, nikakva uporedjivanja sa njim ne mogu da budu objektivna. On je bio balkanska zvezda,a ne vidoh da ijednu srpsku,hrvatsku ili bosansku zvezdu uporedjuju s njim, samo se makedonskim pevacima namece taj teret,samo se uz njih odmah pominje i njegovo ime. Stvarno ne vidim nijedan RAZUMAN razlog za to,a neke stvari vezano za njega prelaze i u idolatariju.Aleksandar ima svojih kvaliteta kao Aleksandar Belov,koliko god su oni mali za tebe.Ja sam njega prvi put videla i cula u duetu sa Karolinom i tu me je kupio bas SAMO kao Aleksandar Belov. Bio popularan ili ne, u Makedoniji samo ili i na Marsu,svejedno mi je, ja uzivam dok ga slusam i gledam i jedino mi je to bitno.

natasa*s

13-10-2010 23:02h
Da je ovaj decko rogjen za scenu-jest i samo "slepac" nemoze vidjeti,ima posebn energiju koja zraci iz njega ,koja te priljepi za ekrana,pravi melem i za oci i za usi :*:*:*:*:*:
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: