Novi glossy

Emotivna ispovest Anabele Atijas: Zbog ćerke me je stigla najgora kazna

1

Dok su sve glasniji oni koji osuđuju vezu njene ćerke Lune sa oženjenim čovekom, poznata pevačica svakim danom traži novu snagu da se suoči sa zluradim komentarima i pronađe odgovor na pitanje zbog čega prolaze kroz ovako težak period.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Otkako joj je najstarija ćerka Luna postala učesnik rijaliti programa "Zadruga", život pevačice Anabele Atijas (42) totalno se promenio. Iako se u početku nije slagala s idejom da njena naslednica povede život pred kamerama, pevačica je popustila i ne sluteći kakve će obrise tri meseca kasnije dobiti njihov život. Dok Lunu javnost najstrože osuđuje zato što se zaljubila u oženjenog čoveka i otpočela vezu s njim, Anabela prolazi kroz veoma težak period jer ne može da zaštiti ćerku.

 

Trenutke u kojima poklekne i prepusti se tužnim emocijama prekidaju joj mlađe ćerkice Nina i Blankica, po čijem nalogu je pevačicin dom već okićen u novogodišnju dekoraciju. Uz njih dve, Anabela se uvek iznova podseti da život ne može da čeka, i onda lakše uroni u novi dan, očekujući nestrpljivo momenat kada će ponovo da zagrli svoju Lunu...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, petom broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker