Džesika Alba: Obožavam svoj celulit

0
Američka glumica Džesika Alba tvrdi da joj opuštene grudi i celulut ne predstavljaju ni najmanji problem u životu
foto: BANG
foto: BANG

Američka filmska zvezda Džesika Alba priznaje da je njeno telo pretrpelo izvesne promene otkako je pre dve godine sa suprugom Kešom Vorenom dobila ćerkicu Onor. Međutim, oduševljena majčinstvom, ova smeđkosa lepotica ne mari za sve što se dešava sa njenim oblinama.

- Ima nečeg potpuno neverovatnog u rođenju deteta. Moje grudi su opuštenije, imam celulit, proširili su mi se kukovi, ali ja naprosto uživam u tome! – izjavila je Džesika za britanski GQ magazin.

Dvadesetdevetogodišnja glumica koja tek kada je ozbiljnije zagazila u svet filma obukla svoju prvu haljinu, nikada nije razumela zbog čega je drugi vide kao neku vrstu seks simbola.

- Naprosto to mi ne uspeva da shvatim. Svaka druga glumica je toliko lepša od mene. Nikada se nisam navikla da mi se osećam udobno dok pokazujem svoje telo. Svaki put kada je trebalo da se slikam, dobijala bih panični napad. Sve dok nisam snimila svoj prvi film, haljine i visoke potpetice nisu bile deo moje garderobe. U našoj porodici bilo je zabranjeno i hodati čak i golog stomaka. Moji roditelji su bili veoma strogi. No, ovo sada je moj posao koji mi donosi dosta novca, tako da nemam prava da se bunim – ispričala je glumica koja igra glavnu ulogu u filmu Mačeta koji se prikazuje u domaćim bioskopima.

makonda-tracker