odredili mu novčanu kaznu

Slavni fudbaler u centru velikog skandala: Završio na sudu zbog uznemiravanja i pretnji ljubavnici koja je priznala aferu njegovoj supruzi

0

Poznati škotski fudbaler proglašen je krivim za pretnje i uznemiravanje svoje nekadašnje ljubavnice Ejnsli Mekrej.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Škotski fudbaler Marvin Bartli našao se usred prilično velikog skandala. Naime, njegova ljubavnica Ejnsli Mekrej priznala je njegovoj nevenčanoj supruzi Saši da je s Marvinom imala aferu. Nakon što je to uradila, Marvin je počeo da joj preti i uznemirava je telefonskim pozivima.

 

Gven Stefani i Gevin Rosdejl: Braku presudili vanbračno dete, preljuba i gej skandal
 

Osim toga, posetio je i njeno radno mesto. Sve je završilo na sudu, gde su Bartlija proglasili krivim za pretnje. Navodno je ljubavnici govorio da zaštiti ljude oko sebe. Par se navodno upoznao preko Facebooka, a potom su se počeli da se viđaju, piše The Sun.


Fudbaler je inače sa ljubavnicom planirao i proslavu njenog rođendana, uveravajući je da će svojoj zvaničnoj partnerki priznati tajnu vezu. Kako se to nije dogodilo, Ejnsli je odlučila da napravi konkretan korak i kontaktira njegovu partnerku, koju je pronašla putem Facebooka i sve joj priznala.


Uništila je preljuba: Tori Speling na ivici anoreksije
 

Marvin je na sudu sve porekao, rekavši da se s Ejnsli našao svega dvaput, i to tokom privremenog raskida sa Sašom, a potom je dodao da mu je Ejnsli slala golišave fotografije. Sud mu nije priznao obranu, zbog čega mu je određena novčana kazna koju mora da podmiri u roku od 28 dana.

 

Kendas Bušnel: Preljuba se ipak ne prašta

makonda-tracker