Bajaga posetio Prihvatilište za decu

0
Momčilo Bajagić posetio je u sredu Prihvatilište za decu u Beogradu, kako bi uručio svoju majicu kupcu koji je za nju platio čak 7.000 dinara na humanitarnoj aukciji, čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za proširenje kapaciteta Prihvatilišta
foto: Braca Nadeždić
foto: Braca Nadeždić

Početna cena za majicu kreatorke Nataše Šarić koju je Bajaga nosio na jednom od slavljeničkih koncerata Bajage i Instruktora u Sava Centru, iznosila je 2.000 dinara. Aukcija je održana početkom septembra preko sajta www.limundo.com.

Kupac majice je Milan Puhar iz Zemuna, koji se pojavio u pratnji supruge i ćerke, a pošto je zaposlen u preduzeću Galenika fitrofarmacija - zaštita bilja, njegova firma je iskoristila ovu priliku da Prihvatilištu donira čak 100.000 dinara.

Tokom posete Bajaga se družio sa dvadesetak štićenika, sa kojima je razgovarao, fotografisao se i poklonio im CD-ove sa albumima Pozitivna geografija i Jahači magle.

- Sledeći put kad budem dolazio poneću gitaru da vam nešto odsviram - poručio je Bajaga klincima.

Inače, nedavno je Bajaga sa basistom Miroslavom Cvetkovićem posetio Dom za lica ometena u razvoju Srce u jabuci, u banatskom mestu Jabuka, gde je održao koncert u pratnji benda koji su činili štićenici te ustanove.

makonda-tracker