Louder Than A Drum

Sva svoja osećanja otkrila je u ovoj priči: Od devojčice do bake sa Marijom Žeželj

0

Koncept i režiju spota za energičnu "Louder Than A Drum" Marije Žeželj potpisuje reditelj i fotograf Kosta Đuraković. U spotu posmatramo kako nas Marija pušta u svoj svet uz još šest junakinja u različitim životnim dobima, od devojčice do bake, koje predstavljaju njeno odrastanje i napredak do sada, kao i onaj koji joj tek sledi.

foto: Promo
foto: Promo

U pitanju je savršena vizuelna reprezentacija poruke koju "Louder Than A Drum" nosi, a Marija Žeželj pokazuje svima stranu sebe koja je i maštovita i zrela.

 

A post shared by MARIJA (@marijazezelj) on

Spot slikovito objašnjava momenat Marijinog odrastanja, gde je jednom nogom u svetu vršnjakinja, a drugom u svetu odraslih. Svih šest junakinja predstavljaju delove njene ličnosti - koje je bila, ili koje će biti.

 

Roze-plavi enterijer oslikava njen stav, posmatranje sveta kroz "ružičaste naočare" dok je scena parka zapravo inicijator osećanja zarobljenosti u vremenu. Sam proces stvaranja i realizacije koncepta je zahtevao intimniju atmosferu, razgovore i dosta druženja", ističe reditelj i tvorac koncepta spota Kosta Đuraković.

Marija je u sklopu promocije singla nastupila u Beču sa mladim američkim pevačem Aleksom Aionom kada su uživo u Universal Music Austria kancelariji izveli njegovu pesmu "Does It Feel Like Falling".

 

U decembru Marija će nastupati na ceremoniji otvaranja festivala Future Park, a u sklopu jubilarnog desetog koncerta Dečije filharmonije u Sava Centru, Marija će sa orkestrom izvesti aktuelni "Louder Than A Drum".

 

A post shared by MARIJA (@marijazezelj) on

 

 

makonda-tracker