Bila devojka koja je uvek živela na ivici

Iskrena ispovest ćerke Mikija Jevremovića: Razvod roditelja teško sam podnela, ali očeva smrt me je dotukla

0

Jelena Jevremović, ćerka pevača Mikija Jevremovića koji je preminuo ove godine, otvoreno je govorila o problemima sa kojima se suočavala u mladosti...

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

I ove nedelje očekuje vas mnogo zanimljivih priloga u emisiji "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović.

 

Jelena Jevremović će pričati o svojoj prvoj knjizi "Jedanaest dana", koju je posvetila suprugu i njihovoj ljubavnoj priči, ali i kako se zbog zbog ljubavi preselila u Francusku, što je posebno teško palo njenom ocu Mikiju.

Pravila sam ja razne gluposti, bila destruktivna, bila sam devojka koja je uvek živela na ivici. Ima to svoju pozadinu, tragala sam za odgovorima godinama i razmišljala zbog čega tako živim. Ali sam danas ponosna na to što sam uspela da svoje loše osobine prinačim", rekla je između ostalog Jelena.

Razvod roditelja je bio veliki stres za nju, a očeva smrt ju je dotukla, međutim, u tim teškim trenucima, uz Jelenu je bio njen suprug, kao i sinovi Lazar i Tadija.

 

Gledaoci će imati priliku da vide i ekskluzivni intervju sa Patricijom Guči, praunukom legendarnog Guča Gučija, koja je za emisiju "Biljana za vas" govorila o imperiji Guči porodice i modne marke koja je sada već kultna.

foto: Promo

O svom životu, jogi i strasti prema padobranstvu govoriće svetski poznati violinista Stefan Milenković.

foto: Promo

Najveći ruski stručnjak za vizuelne efekte, Mihail Lesin, otkriće čime njegova zemlja raspolaže kada je reč o filmskoj industriji.

foto: Promo

Biljana je istraživala i da li govor tela otkriva suštinu čoveka i kako se oseća, a za sve dame koje nisu zadovoljne formom i oblikom svojih grudi, otkriva šta znači botoks grudi.

 

Još jedno zanimljivo izdanje emisije "Biljana za vas" - u nedelju 3. decembra, od 18:50 sati, samo na kanalu Pink2.

makonda-tracker