ovo smo predugo čekali

21 godinu kasnije, Ceca ipak kao Koštana: Nikad ranije prikazane scene uskoro na malim ekranima! (FOTO)

1

Jedna od najvećih balkanskih zvezda 1996. godine završila je trogodišnje snimanje serije "Nečista krv", ali publika do sad nije imala priliku da vidi kako se Svetlana Ražnatović snašla u ulozi Koštane.

foto: Promo
foto: Promo

 

Projekat "Nečista krv", čije je snimanje trajalo tri godine i završeno je sada već davne 1996. imao je za rezultat tri proizvoda: igrani film za domaće, igrani film za strano tržište, kao i televizijsku seriju.

 

Rame uz rame s velikim glumačkih imenima naše kinematografije - Radetom Šerbedžijom i Ljubom Tadićem - našla se mlada muzička zvezda Svetlana Ražnatović, tada Veličković. Ceca je dobila ulogu senzualne i očaravajuće Koštane, na čiju lepotu i talenat za pesmu niko nije mogao da ostane imun.

 

Uvek se obraća njemu: Ceca otkrila ko joj pomaže u teškim trenucima

 

Ova uloga je, međutim, isečena iz završne verzije projekta, pa je kompletan originalni materijal bio je u "bunkeru" "Bojana filma" u Sofiji. Međutim, originalni negativ je "oslobođen" u toku 2017. godine i spreman za montažu! To znači da ćemo uskoro imati priliku da na malim ekranima gledamo Svetlanu Ražnatović u ulozi u kojoj njeni najverniji obožavaoci već decenijama čeznu da je vide.

 

Za scenario i režiju ovog ostarenja zadužen je Stojan Stojčić, za muziku maestralni Vlatko Stefanovski i Lazar Ristovski, dok ćemo pored Svetlane Ražnatović gledati Ružicu Sokić, Maju Stojanović, Nedu Arnerić, Slobodana Ćustića, Meta Jovanovskog, Cvetanu Manevu, Kirila Pop hristova, Bobana Petrovića, Janu Stojanovsku i pomenute Ljubu Tadića i Radeta Šerbedžiju.

 

Očekuje se deset epizoda, koje će trajati po 50 minuta.

 

U galeriji pogledajte u kakvim ćemo sve situacijama imati priliku da gledamo jednu od najvećih balkanskih muzičkih diva.

 

1 / 6 Foto: Promo
makonda-tracker