Ketrin Hajgl: Pušenje je jedna velika glupost

0
Zahvaljujući savremenoj elektronskoj spravici za odvikavanje od pušenja, simpatična plavuša Ketrin Hajgl uspela je ove loše navike da se oslobodi zauvek
foto: BANG
foto: BANG

Lepša polovina tandema ovogodišnjeg filmskog hita Slatkiš i ubica, glumica Ketrin Hajgl nakon šest meseci korišćenja specijalnih elektronskih cigareta shvatila je koliko pušenje loša navika.

- Počela sam da koristim e-cigarete. Iako zvuči neverovatno, zaista mi pomažu da ne posegnem za pravim duvanom. Osećaj je isti kao kada pušite pravu cigaretu. Udišete, a zatim izbacujete dim, ali umesto nikotina u sebe unosite samo vodenu paru. Koristim ih već šest meseci i shvatila sam da je čitav moj pušački staž bio jedna velika glupost – ispričala je Ketrin.

Tridestjednogodišnja glumica koja je nedavno zajedno sa svojim suprugom Džošom Kelijem usvojila dvadesetomesečnu Neleji, veruje da će ovim potezom svojoj ćerkici uspeti da nametne prave životne vrednosti.

- Jedna od stvari koje nameravam da joj kažem kad poraste jeste: Nije u pitanju samo to što su cigarete loše za tvoje zdravlje. Da li zaista želiš da provedeš čitav svoj život u borbi sa tako glupom zavisnošću od jedne još gluplje stvari, koja ti pritom ne podiže ni raspoloženje? – sigurna je u sebe glumica koju 8. novembra očekuje premijera romantične komedije Life as We Know It.

makonda-tracker