video

Razneli: Miligram pustio dva mega hita

0

Bend Miligram je na svom zvaničnom Youtube kanalu premijerno objavio dve pesme, "Amanet" i "Pogrešna noć", za koje su sigurni da će biti ogromni hitovi!

foto: Promo
foto: Promo

 

Posle dve godine pauze, Aleksandar Milić Mili je obradovao fanove Miligrama sa dve pesme koje otvaraju novo poglavlje u njihovoj karijeri i muzici na Balkanu.

 

Nesvakidašnji spoj hip hopa, živih instrumenata, gajdi i trubača, uvezan snažnom gitarskom energijom, u ovakvom obliku prvi put se pojavljuje na našem tržištu. Publika je na prvo slušanje već burno reagovala.

 

 

Obećavani novi pravac je ugledao svetlost dana i najavio Miligramov novi album koji će se pojaviti u prodaji početkom sledeće godine.

 

Za tekstove je zadužena Marina Tucaković u saradnji sa Milijem, a na ostatku albuma će se pojaviti i Braja, s kojim Mili prvi put sarađuje u svojoj dugoj i uspešnoj karijeri.

 

Prisustvo Cobija i Luxonija u ulozi koaranžera se jasno čuje.

Miligram sam i napravio sa idejom da postoji jedna muzička lokacija koja ne robuje ni jednom posebnom žanru već ima prostora da na njemu učestvuju svi oni koji su se u muzici pokazali kao najbolji kreativci i izvođači."

Premijera pesama uživo biće 30.11 u klubu Kasina.

 

Uživajte uz ovaj novogodišnji poklon Miligrama.

 

 

makonda-tracker