intervju

NOVI GLOSSY - Stefan Živojinović: Prva ispovest o otmici

0

U isposvesti za Glossy mladi pevač prvi put govori o detaljima traume koje je preživeo kad mu je bilo osam godina, o tome zašto se vratio iz obećane zemlje i kakav danas ima odnos sa roditeljima. 

foto: Franjo Matković
foto: Franjo Matković

 

Stariji sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović, u poslu uspešno korača majčinim stopama. Publiku je osvojio prvo pesmom "Druga liga", a potom i numerom "Dva ludaka". Dok je fokusiran na pevanje i promovisanje svojih dela, u razgovoru za Glossy govori o svom detinjstvu, odnosu sa roditeljima i braćom, četvorogodišnjem boravku u Americi, ali i o detaljima otmice koju je proživeo kad mu je bilo samo osam godina. Ipak, sve kroz prizmu trenutnog uspeha.

 

Kakve posledice danas trpite zbog otmice?

 

- U početku sam se plašio da ostajem sam i da idem negde, ali s vremenom sam to prevazišao. Pa neću valjda ceo život da se tresem i traumiram. Dobio sam drugu šansu da živim i uživam u svakom danu jer nikada ne znate šta može da vam se desi. Pronašao sam neko čisto svetlo u ovom ružnom i pokvarenom svetu. 

 

Kompletan intervju pročitajte u četvrtom broju magazina Glossy koji svake srede možete pronaći uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Promo

 

makonda-tracker