JAVNOST U NEDOUMICI

Hoću noćas da me voliš: Ana Nikolić uputila jasnu poruku koja je zaintrigirala mnoge (FOTO)

0

Ubrzo nakon što su potvrdili da se razvode, javile su se spekulacije o pomirenju Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Mnogi su još od samog starta sumnjali u istinitost ovih navoda, odnosno, javila se teorija zavere o tome da je u pitanju samo dobro osmišljen marketinški trik kako bi se ispromovisali novi projekti na kojima rade i pevačica i reper.

 

Ona je divna majka i uvek će je voleti: Ana Nikolić i Rasta se razveli a visina alimetacije koju će reper plaćati je skoro pa neverovatna (FOTO)

 

I, zaista, nakon što je otvoreno priznala da je u potpunosti slomljena i zamolila za privatnost u momentu u kom joj se porodica raspada, Nikolićeva je samo par dana kasnije usnimljena kako izlazi iz Rastinih kola, da bi zatim posle najopuštenije razgovarali i zapalili cigaretu zajedno.

Ipak, kako su izjavili da žele da ostanu u prijateljskim odnosima zbog tromesečne ćerkice Tare, dalo se pretpostaviti da su se sastali kako bi je zajedno odveli kod lekara na rutinski sistematski pregled.

 

foto: Printscreen

 

Međutim, poslednja Anina objava na Instagramu ponovo je pokrenula lavinu komentara, budući da je pevačica, koja u poslednje vreme veoma retko koristi ovu društvenu mrežu, objavila isečak iz novog Đurićevog spota, pružajući mu na taj način podršku.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker