za pamćenje

Kaliopi: Akustična čarolija na Balkanu (FOTO)

0

Najveća makedonska pop zvezda i jedna od najvećih pop zvezda i vokala na Balkanu, Kaliopi, za vikend je održala koncerte na Kolarcu.

foto: Željka Dimić
foto: Željka Dimić

Koncerti koji su trajali više od dva sata harizmatična pevačica je započela pesmom „Kofer ljubavi“, pa su se nizali mnogobrojni hitovi i evergrini iz njene dugogodišnje karijere kao što su: “Probudi me”, “Znam da te volim”, “Nebo mi sja”, “Mrvica”, “Dona”, “Melem”, “Lokomotiva”, “Vučica”…

 

foto: Željka Dimić

Oduševila je publiku svojim raskošnim glasom, a posle svake pesme održavala je neposredan kontakt sa publikom. Publika je pevala i ispratila je u ovacijama. Posebna poslastica za publiku bila je kad je Kaliopi sama za klavirom izvela balade “Poklanjam ti” i “Ne plači”, prelepu makedonsku pesmu “Kaleš Anđo” samo uz pretnju akustične gitare kao i sving verziju “April u Beogradu” koju je čak uspela da otpeva plesajući sa jednim gledaocem iz publike.

 

foto: Željka Dimić

Prisutni su uživali u emotivnoj večeri, i vraćali su umetnicu dva puta na bis i pevali su sa njom “Crno i belo” i njen zaštitni znak, pesmu “Rođeni(Bato)”.

 

foto: Željka Dimić

Nakon koncerata kao da se nikome nije išlo kući, pevačica je ostala do kasno u noć da se druži, daje autograme i fotografiše sa fanovima.

 

1 / 11 Foto: Željka Dimić

 

makonda-tracker