s njom nikad nije dosadno

Kad su se tek upoznali, lagala je o svom poslu: Anđelka Prpić podelila urnebesnu priču o upoznavanju sa suprugom

0

Harizmatična glumica poznata je kao jedna od naših najduhovitijih zvezda, pa ne čudi što je čak i njena priča o upoznavanju s današnjim suprugom ovako simpatična!

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

Glumcima nije uvek lako da govore o svom poslu, posebno ukoliko su na početku karijere i još uvek nisu zabeležili neku veću i prepoznatljivu rolu.

 

Muškarci je vole, žene je obožavaju: 3 stvari zbog kojih je Anđelka Prpić zvezda kakvu još dugo nećemo imati

 

Kako bi izbegla silna pitanja o njenom pozivu i karijeri, glumica Anđelka Prpić je, kada je tek upoznala Darija Prpića, za kog će se kasnije i udati, odlučila da ne bude potpuno iskrena tokom razgovora o poslu. Glumica je o tome pričala u emisiji Talija Lune Lu pre dve godine.

 

1 / 8 Foto: Stefan Jokić

 

- Kad me je pitao Gde radiš?, da bih izbegla taj momenat, ja sam rekla u banci. To ga je još više zainteresovalo jer je imao neke kreditne kartice, pa je hteo da se raspita za grejs period. I onda, tek posle nekoliko dana, rekla sam mu da sam glumica i onda ono neprijatno pitanje: A gde glumiš?.

 

Međutim, upravo u tom periodu, Anđelka je postala poznata po ulozi u seriji Žene s Dedinja, pa se više nije susretala s ovim pitanjem.

 

Pogledajte celu emisiju.

 

 

makonda-tracker