Jovana Nikolić: Ne stidim se estetskih korekcija

Lepa pevačica Jovana Nikolić priča o zahvatima plastične hirurgije kojima se podvrgla kako bi bila zadovoljna svojim fizičkim izgledom i ne krije da je operisala usne i nos
0
1 / 3 Foto: Milena Rakočević

Iako se mnoge dame često odlučuju da svoj fizički izgled koriguju uz pomoć estetske hirurgije kako bi nadomestile pojedine nedostatke, retke su one koje o tome otvoreno govore. U eri poznatih dama koje u strahu od osude javnosti na sve načine pokušavaju sa prikriju očigledne korekcije, atraktivna mlada pevačica Jovana Nikolić (27) hrabro otkriva kako se odlučila na male promene koje su je učinile lepšom. Talentovana muzička umetnica koja je nedavno objavila svoj album prvenac Udahni duboko sa kojeg se već izdvojilo nekoliko hitova, priča o tome kako je pre pet godina estetskim putem doterala nos iako su je mama Žana i otac Božidar savetovali da to ne radi.

- Nije mi problem da pričam o estetskim korekcijama jer smatram da nema potrebe da to skrivam. Godinama sam želela da operišem nos, mada su mi to roditelji zabranjivali, pošto sam alergijski astmatičar. Međutim, prilikom jednog pregleda ustanovljeno je da dišem sa četrdeset odsto kapaciteta na jednu nozdrvu, a da je druga potpuno zatvorena i kako bih, ukoliko to ne sredim, imala česta gušenja. Tako sam na kraju postigla ono što sam htela i mada sam želela potpuno da ga promenim, mama i tata mi to nisu dozvolili, pa sam uradila sitnu korekciju, bez lomljenja, ali zbog toga stvarno ne žalim - ističe Jovana koja ne krije kako nije zadovoljna korekcijom gornje usne što uskoro namerava da ispravi.

- Ono zbog čega se stvarno kajem jeste to što sam korigovala gornju usnu. Bila je to moja ishitrena odluka, ali planiram da je u narednom periodu vratim na nekadašnji izgled - kaže lepa autorka nekoliko pesama koje su se našle na njenom prvom albumu. Ova harizmatična dvadesetsedmogodišnjakinja priznaje da nijedan estetski zahvat nije uradila zarad toga da bi se više dopala drugima, već isključivo da bi se što bolje osećala.

- Nisam se podvrgla estetskim korekcijama zbog pevačke karijere, već kao i svaka žena želim da ulepšam sebe zbog sebe, koliko god je to moguće i to nema nikakve veze sa popularnošću. Ne konkurišem ja na izbor za mis i mislim da je najmanje bitno kako neko izgleda u poslu kojim se bavi, pa akcenat stavljam na druge stvari. Daleko od toga da mislim da to nekom ne može da pomogne, čak naprotiv. Može neko da bude prelep, a kada pusti glas, tada sve maske padaju. Ali prirodno je da želim da se dopadam sama sebi kada se pogledam u ogledalo i mislim da svaka dama treba da brine o sebi. Istina, najgore je nemati meru i to je ono na šta bi posebno trebalo da se obrati pažnja - iskrena je Jovana koja svoju vitku liniju održava redovnim vežbanjem što je, kako kaže, ne  opterećuje, nego opušta.

- Nemam problema sa kilogramima, i za razliku od većine dama ja ih s godinama nekako gubim, a ne dobijam. Imam brz metabolizam i idem redovno u teretanu. Nikada nisam probala mezoterapiju, ali idem u Antiaging centar na LPG tretmane koji služe za zatezanje i oblikovanje tela - navodi zanosna Jovana.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker