Saša Kovačević: Narušena ljubavna idila

3
Pop pevač Saša Kovačević otkriva da je razlog krize njegove veze sa devojkom Jovanom Koković blagi flert sa hrvatskom voditeljkom Nikolinom Pišek koja zbog svojih poslova često dolazi u Beograd
foto: Story press
foto: Story press

Petnaestomesečna skladna romansa pevača Saše Kovačevića (25) i njegove izabranice, vaspitačice u vrtiću, Jovane Koković (23) protekle nedelje dobila je potpuno drugačije obrise. Naime, neizmerna ljubav i strast koje su spajale ovo dvoje zaljubljenih, izbledele su pred naletom ljubomornih scena pevačeve nežnije polovine koje su sve češće narušavale sve lepo što su zajedničkim snagama brižno gradili.

Međusobne nesuglasice nisu poslužile kao motiv da Jovana i Saša uvide kako treba da poboljšaju svoj odnos, već su u raspravama preterali pa je njihova čvrsta veza narušena. Pevač i njegova izabranica doveli su u pitanje opstanak svoje romanse, budući da Jovana nije saglasna sa Sašinim sve češćim izlascima sa hrvatskom voditeljkom Nikolinom Pišek koja već dva vikenda zaredom boravi u srpskoj prestonici i zbog svojih potencijalnih poslovnih angažmana.

- Nikome se ne pravdam što provodim vreme sa zgodnom i atraktivnom devojkom kakva je Nikolina. Uvek sam isticao da sam veoma fleksibilan u vezi kada je reč o flertu. On je zdrav za svaki odnos jer stavlja na iskušenje sva naša čula, a i pomaže nam da u prisustvu treće osobe preispitamo sopstveni stav o odnosu sa voljenom osobom - objasnio je Saša koji uživa u druženju sa atraktivnom voditeljkom.

Inače, Nikolina i pevač upoznali su se pre tačno godinu dana na proslavi četvrtog rođendana magazina Story. S druge strane, turbulentna emotivna dešavanja ispunila su i Nikolinin život, s obzirom na to da je nedavno raskinula trogodišnju vezu sa Kristijanom Curavićem koji ju je prevario sa hrvatskom starletom Žanom Štrbac, što je ova lepotica i javno priznala.

Moni Marković

makonda-tracker