neponovljiv smisao za humor

Uvek je spreman za šalu: Dejan Matić svojim vicevima doveo publiku do suza

0

U estradnim krugovima poznato je da Dejan Matić uvek ima spreman vic "u rukavu" i da kad god se pojavi u društvu on poveća pozitivnu energiju i raspoloženje.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Međutim, gledaoci kraj malih ekrana, sinoć su tokom Dejanovog gostovanja u jednoj emisiji bili zatečeni brojem ispričanih viceva.

 

Najveće iznenađenje nastupilo je kada je popularni pevač ispričao vic o romu koji kaže kako je "gostovao onaj nevidljivi pevač".

 

Dejan se našalio i kako mu ljudi nekad kažu Saša, a kad im on kaže da su pobrkali oni opet ponove ime i kažu "Izvini Saša".

 

Dejan Matić za Glossy: Kad sam bio u Bihaću, želeo sam da posetim Donu Ares, ali...
 

Pevač je ovom prilikom promovisao i svoju novu pesmu "Deficit" za koju kaže da se odnosi na deficit sreće što u njegovom zivotu definitivno nije slučaj.

foto: Promo

Nakon snimka koji je podigao veliku prašinu, oglasio se Dejan Matić: Evo šta se zaista desilo!

 

Najveće oduševljenje nastupilo je kada je Dejan Matić zapevao popularni hit Halida Bešlića "Ja bez tebe ne mogu da živim" iz serije "Ubice moga oca" a čitava publika u studiju zapevala sa njim.

 

Pesme, šale i iskrenost su bile jedan od načina kojima je Dejan Matić čestitao svim vernicima koji slave Svetog Arhangela Mihaila.

makonda-tracker