kumstvo

Da je on živ Senke nad Balkanom izgledale bi drugačije: Bjelogrlić izbrisao Mandinu ulogu nakon njegove smrti (FOTO)

0

Reditelj odlučio da nikome ne dodeli rolu inspektora, koju je namenio pokojnom kolegi...

foto: Aleksandar Letić
foto: Aleksandar Letić

Seriju „Senke nad Balkanom“ gleda cela Srbije, a reditelj Dragan Bjelogrlić bio je na mukama da sastavi kasting i morao je pred samo snimanje da izbaci lik pisan za njegovog kuma Milorada Mandića Mandu, saznaje Kurir.

 

Zbog njih su Senke nad Balkanom glavna tema među ženama: Trojica glumaca zbog kojih je ovo naša nova omiljena serija


Manda je jedan od prvih glumaca koji je pre tri godine dobio ulogu a i, kako tvrdi naš sagovornik, poslednji razgovor između njega i Bjele bio je o seriji „Senke na Balkanom“.

foto: Fonet

 

Bjelogrlić ga je pre izvođenja poslednje predstave 15. juna 2016. pozvao i skoro pola sata su razgovarali o „Senkama“. Čekao ga je i u kafani da dođe nakon pretpremijere da zajedno rade na scenariju. Manda se radovao što će raditi zajedno i dao je hiljadu predloga. Trebalo je da tumači lik policijskog inspektora na tajnom zadatku - kaže naš sagovornik blizak Bjelogrliću.

 

Bili su drugari iz školske klupe...

 

Nastavak teksta pročitaje na sledećoj strani...

 

foto: Zorana Jevtić


On je s Mandom zajedno studirao na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi profesora Vlade Jevtovića, a kasnije mu je Manda krstio decu.

 

Svi znaju za njegove uspehe, a malo ko istinu: Da bi uspeo u svojim projektima Dragan Bjelogrlić preuzeo je očajničke mere (FOTO)

Bjela je odlučio da lik potpuno izbaci iz serije. Smatrao je da niko to ne bi mogao to da iznese kao njegov kum. Deo Mandine uloge i replika preuzeo je Miša Samolov, koji inspektora Taneta u poslednjoj epizodi vadi iz neprilika s mafijom. To je potpuno nova uloga - objašnjava naš sagovornik.

makonda-tracker