Poznati u novom kvizu Radija S

0
Na najslušanijoj radio stanici u Srbiji Radiju S od sledeće nedelje počinje kviz Pogodi ko sam u kojem poznate ličnosti otkrivaju sočne detalje iz svog života

Ovaj interesantan projekat uključiće celebrity ličnosti koje će provoditi dan na Radiju S i otkrivati zanimljive detalje iz svoje biografije, ne otkrivajući svoje ime. Zadatak slušalaca biće da pogode o kome se radi. Naravno, glas popularnih ličnosti biće kompjuterski modifikovan, čime će pogađanje biti otežano.

Tajanstvena ličnost u program će se uključivati više puta u toku dana, govoreći nepoznate detalje svojih biografija. Iako će na početku možda biti teško da se pretpostavi o kome se radi, sa svakim novim uključenjem otkriće se više detalja koji su poznati široj javnosti. Slušalac koji pogodi o kojoj se ličnosti radi biće nagrađen veoma vrednom nagradom.

- Već sada mogu da obećam da ćemo ugostiti veoma popularne glumce, pevače, voditelje, sportiste i političare. Biće to pravo osveženje, a detalji koje će poznati da otkriju biće veoma interesantni - rekla je zamenica urednika Radija S, Daliborka Delibašić.

makonda-tracker