porodični odnosi

Haris Džinović o roditeljstvu u 53. godini: Melina i ja smo pronašli savršenu formulu za vaspitanje

0

Melina i Haris Džinović retko kada eksponiraju svoju decu javnosti, a za ovaj postupak, kako kaže poznat pevač, imaju dobar razlog. 

foto: Damir Dervišagić

 

Kod nas u kući su, kao u većini porodica, podeljene uloge i tako dobro funkcionišemo. U one stvari koje ona vodi ja se ne mešam jer ona to dobro radi. S druge strane, ja sam taj koji ima jednu drugu vrstu edukacije, a to je da postanem prijatelj sa decom jer tada će mi se tada otvoriti i sve ću o njima znati. Ako smo na relaciji roditelj–dete, to se neće dogoditi i deca postaju zatvorena. To je neka formula koje se pridržavam i idem u tom pravcu, pa ćemo videti da li je dobro", kaže Haris, koji pored sebe ima tri decenije mlađu suprugu koja dobro izgleda, pa smo ga pitali da li je ljubomoran ili mu imponuje kada se muškarci okreću za njom.

Ovako Haris Džinović izgleda bez šešira!

To je kao da pitate gladnog čoveka da li mu je bitno da se najede danas, naravno da mi imponuje. A što bih bio ljubomoran, ona je ta koja čuva sebe", kroz osmeh kaže pevač, koji će krajem decembra izdati novi album, ali i tri dana pre Nove godine održati koncert u Sava centru.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker