povratak zdravom načinu života

Zorica Brunclik iskreno o svojim navikama: Tako sam dobila 17 kilograma (FOTO)

0

Iako je oduvek bila disciplinovana, Zorica Brunclik je dozvolila sebi jednu kobnu grešku. 

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić


Poznata pevačica je uvek otvoreno govorila o svom životu i svojim navikama. Kako su novi poslovni izazovi pred njom, Zorica Brunclik je nedavno otkrila da ima problema i sa kilogramima koje bi želela da izgubi do izlaska novog albuma.

 

Zorica Brunclik otkrila: Kemiš je hteo da se razvede od mene

 

Poznata pevačica otkrila je i kako je došlo do ove situacije:

 

Imala sam višak kilograma. I to mnogo. Koncertna delatnost mi zaista ide puno parom, nije lako u 62. godini trčati po bini, koja je po običaju veća nego što treba da bude. Posle nastupa ne mogu da dođem do daha.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

Sve sam u životu uspela i uradila, ali nikad nisam imala tri pune godine da jedem koliko hoću, kako hoću i šta hoću i da mi niko ne stoji nad glavom. Tako sam dobila 17 kilograma! E sad, album izlazi za koji dan, spremamo koncert, i red bio bio da se vratim bar na onu kilažu koju sam imala pre tri godine.

Muke kroz koje prolazi Zorica Brunclik niko ne zna, ali rezultate vide svi

 

 

Ipak, Zorica Brunclik ima savršeni plan za mršavljenje.Ona je već smislila plan treninga, a nedavno je otkrila i da li joj je teško da trenira.

 

Nije, čak sam i svoju teretanu napravila. Jedino sam strahovala zbog ogledala, jer su ogromna, a kažu da ako ih razbijete, onda sedam godina nemate sreće. Živa nisam bila dok ih nisu montirali", rekla je Zorica Brunclik.

makonda-tracker