Prisetila se teškog perioda

Zorica Marković gledala je smrti u oči: Lekari je jedva vratili u život

0

Krajem 2007. godine pevačica Zorica Marković doživela je najteži oblik infarkta, zbog čega su je lekari jedva vratili u život, a potom i operacijom ugradili tri bajpasa.

foto: Kurir
foto: Kurir

Pevačica kaže da su joj pre deset godina ugrađena tri bajpasa nakon što joj je pozlilo na jednoj svadbi. Snažnom borbom njen život promenio se iz korena, piše Kurir za koji Zorica Marković, prisećajući se najtežih životnih trenutaka, po prvi put otkriva prave uzroke njene srčane bolesti.

 

Operacija je ostavila traga: Dragana Mirković iskreno o zdravlju svog supruga (FOTO)

 

- Ceo život sam bila samo svoja i ničija. To je teže, ali ispravnije. Može da se završi ili neuspehom ili lošim zdravljem, a ja sam izgubila zdravlje. Niko nije neizdržljiv i nedokučiv u smislu da se zamori i da treba da stane. Pre svega, imala sam obavezu da pomognem mojima, da lečim svoje roditelje pet godina bezuspešno, da od sopstvenog rada sinovima i sebi obezbedim krov nad glavom, da ih obrazujem, postavim na noge, borim se sa zlicama. Teško je opstati sam, zato sam i pala - počinje svoju ispovest Zorica i nastavlja:

 

- Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od Boga i dao mi je još jednu šansu, jer su me bukvalno dva minuta delila od smrti. Doživela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvest i više se ničega ne sećam. Osetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Toliko je bilo loše stanje infarkta da su lekari mislili da neću preživeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema - rekla je Zorica, kojoj je 2010. godine ponovo pozlilo zbog začepljenja trećeg bajpasa. Tada je opet morala da ide na operaciju.

Digla sam se iz pepela i krenula da se borim. Uspela sam! Nisam od onih koji će da žive na kašičicu i duboko verujem da svi imamo sudnji dan i da ceo svet može da se ugasi za tren. Nijednog momenta ne pomišljam na to šta je bilo, ne vraćam se u prošlost. Opametila sam se", završava pevačica.

makonda-tracker