spremni na veliki korak

Život sa novim dečkom na luksuznoj lokaciji: Katarina Grujić napustila roditeljski dom (FOTO)

1

Nakon emotivnog kraha, poznata pevačica je sreću pronašla pored zagonetnog mladića sa kojim se nedavno odlučila na ozbiljan korak. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Seksepilna crnka pazarila je nekretninu i u nju se uselila sa emotivnim partnerom, a nije štedela za krov nad glavom.

 

Katarini Grujić u poslu i te kako dobro ide, pošto je za samo četiri godine otkako se pojavila na sceni uspela da kupi luksuznu nekretninu u jednoj od najskupljih lokacija u gradu.

 

Kao da su se dogovorile: Da li je Katarina Grujić ovim potezom pobedila Kim Kardašijan? (FOTO)

 

Naime, Katarina je odlučila da se odseli iz roditeljskog stana na Voždovcu iako je po kvadraturi bio i više nego dovoljan da u njemu živi čitava porodica.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Dragan Kadić

Kaća smatra da je došlo vreme da otpočne zajednički život sa emotivnim partnerom, Crnogorcem Kostom - Koletom Obradovićem (27). Roditelji su je maksimalno podržali i u jednom momentu joj i novčano pomogli da se osamostali, a ona je kao lokaciju odabrala Vračar", kaže izvor upućen u celu situaciju.

Kojoj lepše stoji? Katarina Grujić i Keti Peri u identičnom kostimu pomeraju granice mode (ANKETA)

 

Katarini se oduvek sviđao deo grada u blizini Hrama Svetog Save i kada je čula da je u izgradnji zgrada na njenoj omiljenoj lokaciji, nije žalila para za skupoceni stan.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

Stanovi u zgradi koja se nalazi tik pored jednog od najpopularnijih beogradskih lokala koštaju i do 700.000 evra, a samo jedan kvadrat iznosi oko 4.000 evra, sve u zavisnosti od toga da li je pogled sa terase na sam Hram ili ipak na drugi kraj grada. Ipak, Grujićeva nije žalila ni dinar i odmah je obavestila roditelje da želi pogled na Hram. Naravno da nisu pravili problem jer oni svojoj mezimici dozvoljavaju apsolutno sve", kaže dalje izvor.

U ljubavi su već nekoliko meseci ali ga još javnosti nije pokazala: Katarina Grujić otkrila zašto krije dečka (FOTO)

 

 

Čim je zgrada završena, Katarina se odmah uselila u luksuzni prostor, a sa njom i Kole. Pozvali smo pevačicu kako bismo proverili kako teče život u luksuznom stanu, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

makonda-tracker