U beogradskom Kolarcu

Muzička poslastica za sve ljubitelje Kaliopi: Prvi akustični koncert u bogatoj karijeri

0

Jedna od najvećih regionalnih muzičarki, 25. i 26. novembra 2017. godine, održaće dva koncerta u beogradskom Kolarcu. Nakon što je zbog velikog interesovanja prvi koncert rasprodat u kratkom roku, najavljen je i drugi.

foto: Kristijan Teodorov
foto: Kristijan Teodorov

Beogradska publika će tako po prvi put imati prilike da sluša najveće hitove Kaliopi u akustičnoj verziji! To je i razlog zbog čega je odabran Kolarac kao prostor - idealan za ovu vrstu koncerta.

Beograd uvek ima posebno mesto za sve ono što muzika i život za mene znače. Jedva čekam 25. i 26. novembar, jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert. Očekuje se hladno vreme, ali zato je moj 'Kofer ljubavi' pun topline i snage pesama, koje me vode!", istakla je Kaliopi.

Harizmatična muzičarka pleni svojim glasom, obožavatelje na koncertima uvek osvaja izvedbom, izuzetnom i zavodljivom energijom te emotivnom interpretacijom, kao i odličnim pratećim bendom. Sa druge strane publika se uvek rado prepuštala muzičkoj čaroliji, pevanjem hitova "Probudi me", "Ljubičice", "Crno i belo", "Dali me sakaš", "Rođendan", "Melem", "Dona" i brojnih drugih, koji su obeležili blistavu karijeru Kaliopi.

 

Dve posebne večeri - Kaliopi Unplugged u Beogradu, 25. i 26. novembra 2017, u Kolaracu.

makonda-tracker