NOVI GLOSSY

Mira Škorić: Četiri puta sam operisala rak

1

Nakon surove dijagnoze i nekoliko hirurških intervencija, pevačica prvi put za Glossy priča koliko joj je taj period borbe sa opakom bolešću promenio život

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

 

 

Dok osvaja publiku sjajnim imitacijama u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", lice pevačice Mire Škorić (47) ni na koji način ne otkriva deo njene prošlosti ispunjene velikom patnjom. Naime, ona je pre nekoliko godina preživela veliki stres kada je otkriveno da ima kancer, a o tome sve do danas nije imala snage da javno progovori.

 

- Primer sam nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam tada došla poprilično kasno. I kad god se setim toga, nije mi dobro. Istina je ta da sam četiri puta operisana. O tome nikada nisam govorila, a sada sam odlučila samo zato da bih, ako je to moguće, probudila svest kod drugih ljudi da ne ponove moju grešku i povedu računa o svom zdravlju - počinje Mira svoju ispovest i otkriva nakon kakvih simptoma se obratila lekaru.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Promo

 

makonda-tracker