Tijana Dapčević u akciji za bezbedne ulice

Pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova, Hyundai Auto Beograd širom Srbije organizuje niz akcija posvećenih povećanju bezbednosti dece u saobraćaju. Voditeljka programa je bila pop pevačica Tijana Dapčević
0
1 / 12

Na Trgu Nikole Pašića u Beogradu održana je treća u nizu ovogodišnjih akcija pod nazivom Hyundai bojice za bezbedne ulice koje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova organizuje Hyundai Auto Beograd. U akciji posvećenoj bezbednosti dece u saobraćaju učestvovalo je 150 dece iz Osnovne škole Skadarlija i Osnovne škole Đuro Strugar koja su se takmičila u kvizu znanja, likovnom konkursu i kreativnoj radionici Deca na raskrsnici. Deca prvog i drugog razreda takmičila su se u crtanju na temu bezbednosti u saobraćaju, a deca trećeg i četvrtog razreda su imala priliku da pokažu znanje na testovima poznavanja saobraćajnih propisa i tokom simulacije saobraćajnih situacija na raskrsnici.

Program je vodila Tijana Dapčević, prisutnu decu je zabavljao dečiji hor Čarolija, a žiri sastavljen od predstavnika MUP-a i predstavnika Hyundai Auto Beograda ocenjivao je decu u sve tri discipline. Školama i najuspešnijim učenicima u svim oblastima takmičenja, dodeljeni su edukativni kompleti, knjige na temu bezbednosti, saobraćajni znaci i raskrsnice koji će im poslužiti da prošire svoje znanje iz ove veoma bitne oblasti.

U toku septembra i oktobra ove godine Hyundai Auto Beograd je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova već realizovao ovakve akcije 18. septembra u Nišu, 22. septembra u Jagodini, u Beogradu 25.septembra, a serijal akcija se završava prvog oktobra akcijom u Novom Sadu.

U skladu sa aktivnostima koje širom sveta organizuje Hyundai Motor Company, Hyundai Auto Beograd je u septembru 2008. pokrenuo dugoročnu akciju posvećenu povećanju bezbednosti dece u saobraćaju pod nazivom Hyundai bojice za bezbedne ulice i već treću godinu za redom organizuje obuke školske dece u oblasti bezbednosti u saobraćaju.

makonda-tracker