Ekskluzivno: Ana Stanić i Momčilo Lavrnić zakazali venčanje

0
Pop zvezda Ana Stanić udaje se 16. oktobra za suvlasnika lanca obuće Labrador Momčila Lavrnića sa kojim je u troipogodišnjoj vezi. Ana će sama dizajnirati venčanicu, a kuma će joj biti glumica i njena prijateljica Katarina Radivojević.
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Par za sada nije odabrao ambijent u kom će se venčati, a zanimljivo je da će istog dana kada se Ana Momčilu zakune na vernost, sudbonsno da izgovoriti još jedan poznati dvojac: glumac Branislav Lečič i voditeljka Nina Radulović. Inače, Ana i Momčilo verili su se osmog decembra, prošle godine, na njen trideset i četvrti rođendan.

- Sigurna sam da je on moja ljubav do neba, kako se i zove jedna moja pesma. Ta numera, posvećena mojoj drugoj polovini, svakako je jedna od retkih vedrih ljubavnih pesama na mojim albumima, iako je nisam napisala ja, nego reper Sky Vikler. Međutim, postoji još jedna na poslednjem albumu I to je ljubav, za koju bih pre rekla da je pesma koju sam napisala samo za njega - opisala je Ana svojevremeno ljubav prema svom voljenom, koji joj je neizmerna inspiracija za muziku koju stvara.

Pevačica se sa svojim izabranikom retko pojavljuje u javnosti, dok su jedno za drugo rezervisali samo nežne i romantične trenutke. Plavokosa umetnica i njen dragi važe za jedan od najskladnijih parova sa javne scene. Ujedno, Momčilo je i jedan od poželjnijih prestoničkih neženja, dok je Ana, prema mišljenju čitalaca magazina Story jedna od dvadeset pet najfatalnijih Srpkinja.

Posle prvog susreta Ane i Momčila, koji je tridesetčetvorogodišnja plavuša opisivala kao simpatičan i spontan, njihova zaljubljenost vremenom je prerasla u zrelu vezu. Međutim, Ana nije jedna od onih devojaka koja po svaku cenu insistira na braku, i na taj korak odlučila se tek sada kada su joj se poklopile sve životne kockice.

- Kad za to dođe vreme, ušla bih u brak, a volela bih da imam dvoje dece. Toj najznačajnijoj ulozi u životu unapred se radujem, ali iz nekog ugla je se i plašim, kao nečeg što ne poznajem dovoljno - izjavila je svojevremeno Stanićeva za Story.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker