Rod Stjuart: Nisam škrtica, samo tako izgledam

0
Slavni rok muzičar Rod Stjuart ovih dana suočava se sa optužbama jedne američke kreatorke da joj je ostao dužan izvesnu sumu novca za garderobu
Foto: BANG
Foto: BANG

Prema rečima dizajnerke Karen Metjuz, legenda rokenrol zvuka Rod Stjuart nije platio odeću koju mu je kreirala za nekoliko važnih događaja, među kojima je i odelo za njegovo venčanje sa Peni Lankaster koje se odigralo 2007. godine. Kreatorka je izjavila da tokom trideset godina svoje karije nije imala ovakvih problema, tako da je odlučila da da svoja potraživanja od muzičara izdejstvuje preko suda.

Međutim, muzičar, koji bi na proleće trebalo po osmi put da postane otac, tvrdi kako za venčano odelo nije platio pošto je dizajnerka kasnila sa izradom, a kako odelo nije bilo zadovoljavajućeg kvaliteta, bio je primoran da u poslednjem trenutku nabavi drugo. Bilo kako bilo, šezdesetpetogodišnjeg Stjuarta odavno bije glas da nije lak na svojim milionima. Njegov rođeni sin Šon svojevremeno ga je optužio da je cicija, dok ga je nekadašnji kolega Roni Vud opisao kao Kir Janju. Sam Rod smatra da on ni na koji način nije škrt, već da samo oprezno barata s novcem.

 

makonda-tracker