iskreno o svemu

Ana Stanić otvoreno o privatnom životu i ljubavi: Rastužuju me loši postupci ljudi

0

Kada se pre dvadeset godina pojavila na domaćoj sceni, Ana Stanić je bila prepoznatljiva. Nikada od svog stila nije odstupala, kako u muzičkom smislu, tako i u vizuelnom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ana Stanić važi za jednu od naših urbanih dama koja svojom gracioznošću lako osvaja. Nije osoba koja želi svima da se dopadne. Igra na kartu kvaliteta, a to je dokazala i sa poslednjom pesmom “Ono što smo mi”, a u spotu za ovu numeru Ana je pokazala da poznaje i borilačke veštine.

 

- Kroz spot sam htela da prikažem ženu kao snažnu i kao nepobedivu. Svidela mi se ta ideja bez preteranog obraćanja pažnje na tekst kakav je. Pesma govori o jednoj tužnoj ljubavi koja se greškom to dvoje završila, a bila je ogromna - rekla je ona.

 

Iako je pesma ženska, u njoj se, kako kaže Ana, pronašao i veliki broj muškaraca. Ljubav je pokretač za sve, slaže se i sama pevačica.

 

- Što se tiče ljubavi, onaj ko nema ljubav nikada ne može do kraja da bude srećan. Sve je lepše i lakše uz ljubav - ističe ona.

 

Pre nego što je shvatio da je Ana Stanić žena njegovog života voleo je jednu voditeljku: Pogledajte sa kojom lepoticom je nekada bio Anin suprug (FOTO)
 

Prema njenim rečima, kroz godine rada trudila se, a kako naglašava, polazilo joj je za rukom da uživa u malim stvarima koje se dešavaju svakodnevno.

 

- U svakom trenutku pokušavam da izvučem nešto što će me usrećiti. To može da bude predivan razgovor sa drugaricom na kafi, ručku, super izlet, predivan dan u parku sa detetom, super pesma koju sam čula, kada napravim dobru pesmu, kombinovanje prelepih nežnih misli, razmena misli sa ljudima, razmena lepe energije, pokazivanje ljubavi dragim osobama, to je nešto što čoveka čini srećnim. Svi treba da se tudimo da u onim malim stvarima koje nam se dešavaju nalazimo sreću. Nasuprot tome, rastuži me nerazumevanje sa nekim, loši postupci ljudi - naglašava ona.

 

Sa ovakvim telom može da parira i Viktorijinim anđelima: Ana Stanić oduševila fotografijom u bikiniju

 

Iako često pomisle da je čelična ledi, Ana Stanić kaže da se čuje da nekim ljudima deluje rezervisano.

 

- Nisam od onih koji na prvu loptu kada nekog ne poznaju budu preterano srdačni. Imam neku potrebu da budem nenametljiva. Tek kada nekog upoznam i kada krene neka lepa energija, tada se malo otvorim. Do tada sam malo zatvorenija. Kada sam među prijateljima, onda je sve drugačije - ističe Ana.

 

makonda-tracker