Bahanalije Branislava Baneta Jankovića u bosanskom rijalitiju

Tokom učešća u rijaliti programu Big Mama House, Branislav Bane Janković, aktuelni učesnik Farme, imao je intimne odnose sa jednom od stanarki kuće Kristinom Lumbar
0
1 / 2

Bivši fudbaler, koji se oprobao i u manekenskim vodama, privukao je pažnju medija nakon pojavljivanja u provokativnom spotu Nives Celzijus za pesmu Besna, a nakon toga je bio i takmičar šoua Big Mama House. Rijaliti program koji se emituje na televiziji OBN najsličniji je Velikom bratu. Bane je tokom svog boravka jedne noći gledaocima bosanske televizije priredio nekoliko zanimljivih minuta intimnim druženjem sa dvadesetšestogodišnjom Kristinom. Nakon razmenjivanja nežnosti na krevetu, njih dvoje su se uputili ka kupatilu odakle su se u narednim minutima čuli uzdasi. Iako je Janković nakon toga otkrio da je imao seksualne odnose Lumbarevom, manekenka iz Hrvatske ga je demantovala nakon izlaska iz kuće tvrdnjama da su se njih dvoje samo našalili sa gledaocima.

Dvadesetsedmogodišnji maneken je nakon Kristininog napuštanja rijalitija započeo i romansu sa drugom stanarkom Big Mama House, Adelom Ćehović, koja se neslavno završila njenim tvrdnjama da je popularni farmer homoseksualac.

Nakon 14 dana Farme sve su brojniji komentari o prisnom odnosu Baneta i pevačice Zvezda Granda Katarine Živković, koja izgleda nije upoznata sa prethodinim rijaliti poduhvatima mladog Jankovića. Ukoliko mlada pevačica poklekne pred njegovim udvaranjem možda doživi sudbinu Adele i Kristine.

 

Danilo Mašojević

 

Pogledajte kako je izgledalo druženje Branislava Jankovića i Kristine Lumbar u rijalitiju Big Mama House...

 

makonda-tracker