Nikolina Pišek: Moji dani posle raskida

Prelepa voditeljka Nikolina Pišek otkriva svoje emocije nakon što je saznala da ju je bivši momak prevario, priča da joj se često udvaraju znatno mlađi muškarci i ističe da je beg od svega pronašla u glumi
0
1 / 2 Foto: Luka Šarac

Zanosna voditeljka Nikolina Pišek (34), nakon raskida od pre dva meseca sa bivšim momkom, roniocem na dah Kristijanom Curavićem, usredsređena je na novi posao glumice. Razlog kraha njene trogodišnje romanse jeste prevara bivšeg partnera sa poluanonimnom Hrvaticom Žanom Štrbac.

- Ne osećam ljutnju i gorčinu. Idem dalje i to poglavlje ostavila sam iza sebe. Po njemu više ne bih kopala ili vukla repove te veze. Svako je krenuo svojim putem. Život piše romane i zato ne bih analizirala svoju poslednju vezu. Izdaju nikada ne bih mogla da oprostim – ističe Nikolina koja je pored svog posla najviše posvećena ćerki Hani (12) koju je dobila sa novinarom Markom Cigojom. Inače, novi emotivni status lepe voditeljke naveo je medije da spekulišu o njenom ljubavnom životu, pa joj je nedavno pripisana romansa sa izvesnim Frankom Plešom.

- Reč je o mom poznaniku iz Toronta koji u Zagrebu ima porodicu i prijatelje. Bila sam sa prijateljima na večeri i od toga je u novinama ispala moja ljubavna večera. U toj priči nema istine, mada mi je laskalo jer su me povezali sa zgodnim tipom – s osmehom kaže Nikolina koja nema vremena za nove romanse jer snima seriju.

- U šali kažem kako trenutno jedino mogu da se upustim u vezu sa toncem ili majstorom rasvete, ali njihove devojke i supruge ne treba da brinu jer tome na setu nema mesta. Iako nemam vremena za privatne aktivnosti, često mi se nežno i suptilno SMS porukama udvaraju mlađi momci. Jednog sam pitala: Srećo, oprosti, šta bi ti sa mnom radio? Rekao je da bi hteo da se upoznamo i smatra da je jaz u godinama nebitan. Iz moje perspektive, taj jaz je poprilično bitan. Ne znam o čemu bih pričala sa tako mladim momcima, a možda ih nepravedno potcenjujem. Kada je reč o starijim tipovima, ne smem previše da biram inače ću morati da se preorijentišem na devojke. Ponekad mislim kako bi bilo divno da mi neka rodi sina i da me kod kuće uvek čeka skuvan ručak, ali, nažalost, skroz sam heteroseksualna – duhovita je Nikolina koja tvrdi da se ne razlikuje od ostalih devojaka.

- Koliko god da me drugi smatraju fatalnom, ja sam žena sa klasičnim problemima. Vremenom sam se navikla na medijski cirkus koji se oko mene stvara jer sam svesna svojih prednosti i mana – iskrena je Pišekova koja se odlično snalazi u ulozi glumice.

- Zadovoljna sam kojim mi je smerom život nedavno krenuo. Počela sam da snimam seriju Najbolje godine, a mislila sam da nikada neću postati deo glumačkog miljea. Dizanje u pet ujutro ne pada mi teško i mislim da sam odlično prihvaćena, čak i od ozloglašene Katarine Radivojević s kojom uskoro snimam zajedničke scene. Čula sam da je bije zao glas i kako voli da ljudima sve kaže u lice, a ja tu osobinu obožavam. Ljubazno mi je prišla prvi put i uspostavile smo dobar odnos. Još sam u fazi kada učim da glumim, ali učim od najboljih i veoma sam srećna što mi je kreativni direktor, autor legendarnih Smogovaca, Milivoj Puhlovski, ukazao ogromno poverenje za ulogu alkoholičarke koja ima težak život i izgleda toliko strašno da se deca koja dolaze na set često uplaše kada me vide. Slično sam izgledala samo pet minuta nakon što sam se porodila (smeh). U potpunosti sam drugačija od izmanikirane i ispedikirane Nikoline na koju je javnost navikla – zaključuje zanosna brineta.

Nikola Rumenić

makonda-tracker