Bila samo broj?

Proganja me misao da te druga ljubi: Ovo je mladić kojem je upućeno tajno emotivno pismo Lune Đogani

0

Pre nego što je uplovila u romansu sa još uvek zakonski oženjenim Slobom Radovanovićem, ćerka Anabele Atijas bila je sa nekolicinom momaka čiji su životi medijski propraćeni. Iako nikada nije volela da komentariše svoje bivše ljubavi, jednom prilikom izjavila je da je njega najviše volela...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Prva velika ljubav Lune Đogani bio je Veljko Ražnatović, sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović. U najranijoj mladosti, oni su bili zajedno. Pre šest godina, nastalo je ljubavno pismo koje je njemu uputila, navodeći da se plaši pomisli da ju je izdala osoba koju je volela više od svega, kojoj se divila, a on je razočarao.

 

Godinama su se družili: Luna Đogani otkrila istinu o Anastasiji i Veljku Ražnatoviću (FOTO)

Ovo je priča o jednoj ljubavi koja je počela davno, ali uvek se loše završi i onda opet kreće ponovo. Nadam se da će jednom početi i da se nikad više neće završiti, ali će trajati večno. Nije lako blistati okolo sa lažnim osmehom, a sama u noćima plakati zbog svega", počela je svoje pismo Luna.

foto: Dragan Kadić

Plakati u WC-u kad neko spomene nešto vama bitno, a onda brisati suze i nastavljati sa normalnim životom. Kako zaboraviti ona jutra kada te je budio porukama, a one noći koje ste proveli budni? I gde utopiti svu tugu? ja svoju utapam u rečima. Tvoj lik mi se pojavljuje u snu. Osećam te pod kožom, kao da mi tečeš kroz vene. Međutim, ubrzo shvatim da sam u stvari naivna devojka koju si lagao.

 

Verovala sam ti, jer sam bila zaljubljena, a ti si to vešto iskoristio. Sada se plašim pomisli da me je izdala osoba koju sam volela više od svega, kojoj sam se divila, a tako si me razočarao. Za tebe sam bila samo broj. Zaljubljeni su uvek patili, bili ostavljeni, prevareni.

 

Zašto to ne mogu da zaboravim? Proganja me misao da te druga ljubi. Zauvek ću te pamtiti kao savršenu osobu, jer si takav u mojim snovima, anđele", napisala je ona 2011. godine, a odmah iznad ostavila video sa fotografijama koje su nastale tokom Veljkovog i njenog druženja.

 

makonda-tracker