Mina i Igor Kostić: Psiholog nam je pomogao

1
Nakon dvomesečne razdvojenosti, pevačica Mina Kostić i njen kolega Igor Kostić obnovili su svoju romansu uz stručnu pomoć i savete koji su ih približili jedno drugom i podgrejali zahladnela osećanja
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Folk pevačica Mina Kostić (35) i njen kolega Igor Kostić (31) ponovo su zajedno. Nakon što je pevač putem društvene mreže Facebook pre dva meseca obavestio javnost o njihovom raskidu, odnosi između Mine i njega su zahladneli, ali su oboje ipak zadržali formalni kontakt zbog jednoipogodišnje ćerkice. Međutim, emotivni partneri za Story iskreno govore o tome kako su se iznenada opet pomirili, otkrivaju gde je zapelo u njihovom odnosu i s kakvim su se problemima izborili da bi sačuvali ljubav.

- Problemi u našem odnosu počeli su prošle jeseni. Nakon slave Sveta Petka napustila sam naš stan na Altini i vratila se kod mama Dude na Vračar. Odluku o preseljenju donela sam veoma lako mada smatram da nije u redu što se prethodno nisam konsultovala sa Igorom. Bunila sam se što nije hteo da se angažuje oko kućnih poslova, a možda je trebalo da spustim loptu – priznaje Mina, dok njen voljeni ističe kako mu se nisu dopadale česte promene pevačicinog raspoloženja.

- Nisam na silu oterao Minu u zajednički život i zato mi je i smetala njena nagla promena plana. Nakon mesec dana počela je da demonstrira svoje nezadovoljstvo novim ambijentom, a nije želela da priča o problemu. Meni kućni poslovi nisu teški, ali glavni problem predstavlja to što kada Mina naumi da se nešto uradi, to mora da se učini odmah. Nisam želeo da joj u trenutku ispunjavam hirove – opisuje Igor.

- Trebalo je malo da se smirim, a to nisam mogla. Brzopleta sam pa kažem ponekad i ono što ne mislim. Ali, muškarci sve kapiraju na prvu loptu. Smatrala sam da je Igor više trebalo da se angažuje oko Anastasije, a nije bilo tako. Možda mu je bilo čudno što sam mu posle

mesec dana veze rekla da ga volim, a dva meseca kasnije kako želim dete. Igor je veoma draga osoba, a svoju ljubav usmeravala sam mu  postepeno iako sam naš odnos često prekidala konstatacijom: Više nismo zajedno. Samo dva dana kasnije govorila bih potpuno suprotno  – iskrena je Mina.

- Nisam mogao da se naviknem na te njene konstantne prekide veze i zato sam iz revolta pre dva meseca na Facebooku napisao da više nismo zajedno. Učinio sam to nepromišljeno, ali ona je bez razloga prethodno digla frku. Žene uvek kukaju za izgubljenim, a ne shvataju vrednost onoga što imaju dok su u vezi – priča Igor čija voljena priznaje da su njih dvoje bili u stalnom kontaktu i neposredno nakon poslednjeg raskida.

- Naša ljubav je zaista fatalna i zarad nje sam spremna na sve. Nema potrebe da od Igora dižem ruke jer imamo dete. Oboje smo krivi i za svađu je potrebno dvoje. Ipak, i ja sam svojim ponašanjem doprinela čestim raskidima. Vučem problem iz prošlosti za koji sam potražila pomoć psihologa. Objašnjeno mi je kako imam traumu iz bivše veze pa se zato plašim da će me svaki sledeći partner izneveriti. Tokom tih  razgovora shvatila sam srž problema, mada mi je i Igor pomogao jer je bio veoma nežan prema meni u trenucima kada sam bila divlja. Takođe, tvrdim da nisam ljubomorna, a s njima sam to osećanje iskusila samo jednom kada mi je dao povoda. Sada mu u potpunosti verujem i mogu da kažem kako nas ne spaja samo Anastasija – ističe Kostićeva, dok Igor kaže da je njihova obnovljena romansa sada ispunjenija strastima.

- Osećanja među nama bujaju kad se družimo i smejemo. Zaista nismo zajedno samo zbog deteta jer da ne želim da viđam Minu, mogao bih sam da šetam Anastasiju. Tokom tih šetnji padne i poneki poljubac – zaključuje Igor.

Nikola Rumenić

makonda-tracker