Milica Majstorović i Nenad Jevremović: Planiramo reprizu veridbe

6
Pop pevačica Milica Majstorović nakon dva meseca razdvojenosti obnovila je vezu sa studentom ekonomije Nenadom Jevremovićem jer je shvatila da je on uprkos svim nesuglasicama njena savršena polovina
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Nakon dva meseca razdvojenosti pop pevačica Milica Majstorović (20) obnovila je vezu sa svojim dečkom, studentom ekonomije Nenadom Jevremovićem (21). Njih dvoje su početkom septembra jedno drugom pružili novu šansu i sada neizmerno uživaju u svakom zajedničkom trenutku koji provode u rodnom Kragujevcu. Njihov raskid bio je rezultat uzajamnih neslaganja oko nastavka Miličine karijere koja će od jeseni dobiti potpuno nove obrise, budući da pevačica planira objavljivanje maksi singla ili albuma prvenca.

- Do raskida je došlo zbog naših različitih stavova kad je reč o nastavku moje karijere. Ipak, nakon određenog perioda razdvojenosti, shvatili smo da smo jedno drugom neophodni i razgovorom smo sve rešili. Naše svađe se ne dešavaju iz besa. Jednostavno, kada je reč o raznim životnim temama povremeno nam se mišljenja ne poklapaju, a neprijatna situacija najčešće eskalira povremenim neviđanjem. A onda je obično samo pitanje dana kada ćemo se čuti telefonom i pomiriti - kaže Milica, dok njen dragi ističe da će se ponovo veriti.

- Svaki nastavak naše veze ne izgleda mi kao novi početak jer se dovoljno dobro poznajemo. Svađamo se uglavnom oko gluposti, ali ponekad i oko krucijalnih životnih pitanja. Ova poslednja svađa potrajala je, i sada ću morati da kupujem novi verenički prsten - kroz osmeh kaže Nenad koji je sa Milicom prošle nedelje proveo nekoliko dana na kosovskoj strani Šar-planine.

- Tamo smo boravili četiri dana u želji da napunimo baterije pred početak novog semestra. Nenada čeka naporna godina na Ekonomskom fakultetu, a ja sam ove školske godine upisala novinarstvo na Megatrendu u Beogradu - otkriva crnokosa lepotica koja ne odustaje od ideje da jednog dana upiše muzičku akademiju u Gracu.

Inače, svoju veliku mladalačku ljubav sa Nenadom, Milica je prvi put prekinula pred ulazak u šou-program Operacija trijumf 2008. godine. Budući da je iznenadna popularnost nije nimalo promenila, Milica je kontakt sa Nenadom nastavila i po izlasku iz ovog rijaliti programa. Održavali su vezu na daljinu jer je ona živela u Beogradu, a on u Kragujevcu, iako su u tom periodu nekoliko puta raskidali. Kada se Milica ponovo vratila u rodni grad, početkom 2010, njihova romansa postala je stabilna. Nenad je uz Milicu bio i u najtežem periodu njenog života, u februaru ove godine, kada je jedne burne noći kombinacijom alkohola i tableta pokušala da naudi sebi. Ipak, ta sumorna životna epizoda zauvek je deo njene prošlosti zahvaljujući između ostalog i strpljivom Nenadu koji joj je vratio veru u život. Čari svoje obnovljene romanse ovaj par odnedavno demonstrira i u javnosti, pa se tako Nenad pre desetak dana pojavio i na Miličinom nastupu u kragujevačkom klubu Oranica gde je u prepunom ambijentu Majstorovićeva oduševila stanovnike rodnog grada.

Nikola Rumenić

makonda-tracker