Moja mera sreće

Sanja Marinković o svojoj novoj knjizi: Naučila sam da su igre seksa i moći uzbudljive sve dok maestralno vladamo svojim srcem

0

U svim knjižarama i na trafikama Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore od srede 22.novembra u prodaji je knjiga Sanje Marinković-“Moja mera sreće”.

foto: Promo
foto: Promo

“Moja mera sreće” je svojevrstan praktičan vodič za rešavanje svakodnevnih dilema. Sanja iznenađujuće iskreno,emotivno,ali i duhovito iznosi svoja lična iskustva i citira poznate goste iz emisije “Magazin in” pokušavajući i uspevajući da odgovori na pitanje kako živeti po meri svojih želja a ne tuđih?

“Žene su na našim prostorima neumoljive. Vole razbojnike i bitange. Najlepše se udaju za najveće vucibatine.” rekao je Sanji u emisiji Milomir Marić i to je jedna od izjava koja ju je inspirisala da napiše vodič u kojem će žene uživati, naročito ako su od onih koje su hrabro odlučile da žele nešto više od života.

 

Prestanite da slušate svoje rođake, komšinice i zlurade koleginice i prihvatate svoju dnevnu dozu gorčine! Stavovi ličnosti iz javnog života koje je publika mogla da čuje poslednjih sedamnaest godina u mojoj emisiji bili su mi inspracija da napišem šta sam ja naučila iz njihovog iskustva. Naučila sam da su igre seksa i moći uzbudljive sve dok maestralno vladamo svojim srcem i svojim egom.Verujem da će i čitateljkama ova knjiga pomoći da to nauče.” kaže Sanja.

 


“Moja mera sreće” je svojevrsna antologija mudrih i duhovitih izjava najpoznatijih ličnosti našeg javnog života ,ali i poetična i surovo iskrena ispovest Sanje Marinković iz ugla novinarke, zaposlene žene, majke, supruge, prijateljice, žene koja je pokušala da pronađe svoju meru sreće.

 

makonda-tracker