odgovor koji je sve šokirao

O tome ja odlučujem: Zašto Ceca Ražnatović ne želi Stefana Živojinovića za zeta?

2

Svetlana Ražnatović Ceca rešila je da stane na put potencijalnoj ljubavi. 

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ceca Ražnatović nije voljna da joj sin Lepe Brene Stefan Živojinović bude zet! Dve najveće balkanske zvezde dosta su sarađivale i uvek su imale lepe reči jedna o drugoj, ali Ceca ipak ne bi volela da se orodi s vlasnicom “Granda”.

 

Nakon što je napustila njen dom, priredila joj je neobičan gest: Dok je Lidija bila na odmoru Ceca Ražnatović nije gubila vreme (FOTO)

 

Stefan je siguran da bi se njegovoj porodici Cecina ćerka Anastasija dopala kao snajka.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

Anastasija je prelepa mlada devojka. Lepo je vaspitana, divna je. Kad bih bio s njom, siguran sam da bi moji to prihvatili. Mami bi se ona svidela i ne bi imala ništa protiv naše veze", stidljivo je rekao naslednik Živojinovića.

 

Čim je to Ceca čula, javno je priznala da ovom idejom nije oduševljena.
 

Poput Bobe u najboljim danima: Stefan Živojinović skinuo majicu i stavio do znanja zašto je miljenik ženske publike (FOTO)

 

Folk diva je pažljivo birala reči kako ne bi uvredila koleginicu i njenog sina, ali je između redova jasno rekla da Anastasija neće postati Brenina snajka. 

 

Ne pita se Brena o tim stvarima nikako! Ja imam ćerku koja se pita. Samim tim, ja se više pitam od Brene. Ja odlučujem o tome", rekla je s kiselim osmehom Ceca za Glamur.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

 

Na konstataciju novinara da bi, po običaju, trebalo da pripremi miraz za udaju ćerke, Ražnatovićka je odlučno presekla dalju konverzaciju.

Ne želim da se zalazi u moje imovinsko stanje", poručila je Ceca.

Inače, nedavno je iz krugova bliskih Stefanu procurila informacija da Brenin sin planira da snimi duet s Anastasijom.

 

Već znamo koje je umetničko ime izabrala: Ceca otkrila detalje o Anastasijinoj pevačkoj karijeri

Stefan je već snimio dve pesme i, kako kaže, to je neki muzički pravac u kojem se on odlično snalazi, mada je rekao saradnicima da bi voleo da izvodi numere slične onima kakve ima Saša Matić. Ovih dana radi vredno u studiju i pitanje je dana kada će biti promocija njegovih pesama, međutim, i dalje mu je žao što nije prvo snimio duet s Anastasijom", rekao je izvor.

makonda-tracker