Pink i zvanično u Sloveniji

0
Od 29. septembra tačno u ponoć, televizija Pink emituje svoj program i u u Sloveniji, a tim povodom u Ljubljani nastupaju Nina Badrić i Željko Joksimović

Pink Sl počinje zvanično sa radom 29. septembra tačno u ponoć, kada će veliki vatromet obeležiti početak rada i prvih minuta programa. Pre vatrometa u centru Ljubljane na Prešernovom trgu, dogodiće se veliki koncert pod nazivom Pink Sl Sloveniji, koji je poklon građanima Slovenije, na kom će nastupiti čuveni slovenački hor Perpetum Jazzile, Magnifico, Nina Badrić i Željko Joksimović.

Pink Media Group je posebno ponosna na ovaj projekat, odnosno pokretanje kanala Pink Slovenija, jer to predstavlja ujedno i prvo širenje Pink korporacije u Evropsku Uniju.

Srpska televizija 29. septembra organizuje i svečani prijem za visoke zvaničnike kako Slovenije tako i iz zemalja regiona u Gradskoj kući u Ljubljani. Ovaj događaj predstavlja svojevrstan medijski most solidarnosti, jer će tom prilikom Pink Media Group biti jedna od kompanija iz Srbije koja će Ljubljani donirati 30.000 evra, kao pomoć ugroženim u poplavama, najugroženijim institucijama, a naročito dečijim ustanovama. Pored predstavnika Pink Media Group, donacije će uručiti i drugi privredni subjekti iz Srbije.

makonda-tracker