novi glossy

Kraljevska loza dobija prinovu: Bio sam siguran da sa Danicom želim da ostvarim svoje snove (FOTO)

0

Kada su se 7. oktobra jedno drugome zakleli na večnu vernost, činilo se da će taj dan u životu njihovih kraljevskih visočanstava, princa Filipa i princeze Danice, ostati upisan kao najvažniji datum u kalendaru njihovog zajedničkog života ove godine...

foto: fond kraljevski dvor

Ljubav jača od svega
- Životni stil nam se poklapa i to je bila jedna od velikih prednosti koja nas je spojila u početku naše veze. Živimo na način koji odgovara našem obostranom senzibilitetu. Zavoleli smo svaki trenutak koji bismo proveli zajedno i navikavali se na obostrano prisustvo, glas, osmeh. Gradili smo bliskost na jakim temeljima i održali one najlepše vrednosti koje su postale ključ naše veze. Poverenje jedno u drugo suptilno smo sticali, provodivši vreme zajedno, a bliskost se pretvorila u veliku ljubav. Imamo neizmerno poverenje i poštovanje jedno prema drugom, pozitivna energija i radost koju delimo doprinele su da naša ljubav postane sve veća. Dinamika i kreativnost deo su naše svakodnevice i donose elan i ljubav koja ne zna za prepreke i koju ništa ne može da zaustavi. Naša ljubav nam je pokazala da je sve moguće, da ne postoje granice koje se ne mogu preći da bi se došlo do onoga do čega nam je stalo, kao i da uđemo u brak uz predivnu pomisao da ćemo živeti zajedno do kraja života.


Od samog upoznavanja osetili smo da između nas postoji jak spoj. Bila je to ljubav na prvi pogled. Još tada sam bio siguran da sa Danicom želim da ostvarim svoje snove - dodaje princ, dok njegova izabranica evocira uspomene na svadbu.

Bajkovita ceremonija srpskog kraljevskog venčanja glavna vest britanskog Dejli Mejla


- Svaki trenutak bio je veličanstven i uzvišen. Posebno će nam ostati u sećanju bajkoviti trenuci našeg spremanja za ceremoniju venčanja na Belom dvoru. Momenat kada sam obukla venčanicu Roksande Ilinčić i kada me je Filip prvi put u njoj ugledao, kao i ja njega u klasičnom odelu sa frakom, u nama su izazvali neizmernu radost. Zauvek ćemo pamtiti i trenutak ulaska u Sabornu crkvu, ja sa svojim ocem Ciletom, a Filip sa svojom majkom princezom Marijom da Glorijom. Takođe, veoma specijalan i svečan momenat za nas bio je čin venčanja pred patrijarhom srpskim gospodinom Irinejom, u divnoj Sabornoj crkvi koja ima veliki značaj za porodicu Karađorđević.

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker