Majkl Daglas: Tumor nas je još više zbližio

0
Višestruki oskarovac Majkl Daglas otkrio je koliku mu podršku u borbi sa opakom bolešću predstavljaju članovi njegove porodice
foto: BANG
foto: BANG

Iako je zbog tumora u korenu jezika već neko vreme podvrgnut mučnim kurama zračenja i hemoterapije, šezdesetpetogodišnji filmski superstar Majkl Daglas odlučio je da svoje zdravstveno stanje ne skriva od svojih najbližih, te su mu trenutno najveća podrška u borbi za zdravlje supruga Ketrin Zita Džouns i njihovo dvoje dece, desetogodišnji Dilan i sedmogodišnja Keris. Oni su bili upućeni u situaciju sve vreme otkako je Kameron, Majklov sin iz prvog braka, ušao u sukob sa zakonom zbog posedovanja ilegalnih supstanci, tako da su problemi zapravo osnažili zajednički porodični duh i zbližili ih više nego ikad.

- Deca su mi neverovatna podrška! Vodio sam ih sa sobom na radioterapiju, tako da oni razumeju sve što se dešava. Takođe, išli smo zajedno u zatvor u posetu njihovom starijem polubratu. Sve nas je ovo još više zbližilo – otkrio je glumac kojeg ovih dana očekuje svetska premijera filma Wall Street:Money never sleeps u kojem se Daglas ponovo pojavljuje u ulozi kultnog Gordona Gecka, za koju je 1987. godine bio ovenčan Oskarom.

makonda-tracker