druga strana medalje

Svi znaju za njegove uspehe, a malo ko istinu: Da bi uspeo u svojim projektima Dragan Bjelogrlić preuzeo je očajničke mere (FOTO)

0

I dok ga mnogi vide kao jednog od najuspešnijih reditelja na našim prostorima, Dragan Bjelogrlić retko govori o tome da je morao da prođe kroz mnoštvo poteškoća. 

 

foto: Fonet

Nažalost, ovo je Srbija i sve to što Bjela ulaže ne može da se isplati. Mnogi naši producenti i reditelji pribegavaju štednji nauštrb kvaliteta, ali ne i on. Zato reskira, jer voli to što radi. Mislim da se sada malo iščupao iz kredita jer su mu filmovi bili uspešni pa je uspeo makar da za nove projekte ne diže iznova kredite. Evo, “Senke nada Balkanom” je uradio pod pokroviteljstvom RTS-a, Ruske Federacije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Svi očekuju da će postići svetsku slavu, što bi Bjelu potpuno finansijski uzdiglo", kaže naš izvor.

Dragan Bjelogrlić danas slavi 54. rođendan, kolege ga iznenadile tortom sa svećicama

 

Kada je publici predstavio seriju “Senke nad Balkanom” iskoristili smo priliku da pitamo Bjelogrlića da li su tačna naša saznanja, a on ih je bez ustezanja potvrdio.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker