Neumoljiv

Ni 26 godina braka nije pomoglo Lepoj Breni: Na Bobu se ne može uticati ni u kom smislu (FOTO)

0

I dok mnoge dame pokušavaju da promene svoje partnere, Lepa Brena priznaje da u ovome nije uspela, ali da se nije ni trudila. 

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Lepa Brena je već decenijama jedna od najpopularnijih dama naše estrade, a njen privatan život uvek je ono što zanima javnost.

 

Proslavili su 30 godina braka ali ovu traumu nikada nisu zaboravili: Lepa Brena i Boba i dalje ne prihvataju bolnu prošlost (FOTO)

 

Naime, pevačica svom izgledu posvećuje veliku pažnju, a mnoge zanima šta radi sa svojom skupocenom garderobom koju je nosila.

 

Jednino što mi je ostalo u životu to su kostimi iz "Hajde da se volimo" gde sam baš pre neki dan ušla u tu suknjicu i snimali smo baš upravo spot u toj suknji. Ući u suknju od pre 30 godina je remek delo za svakoga. Ja sve svoje stvari poklanjam, poklanjam svim svojim drugaricama, prijateljicama, naročito ekipi mojoj koja radi u firmi... Kad imate dosta zaposlenih uvek ima mesta gde može da ode ta garderoba. Moji momci poklanjaju svojim drugovima i naravno ovim našim humanitarnim organizacijama, "Crvenom krstu" i raznim institucijama gde se nalaze deca bez staratelja", rekla je pevačica.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker