foto

Okupila pola estrade: Popularna voditeljka proslavila rođendan u velikom stilu

0

Popularno televizijsko lice Irena Atanasković Hrnjak u jednom beogradskom restoranu proslavila je svoj rođendan u društvu mnogobrojnih kolega i prijatelja.

foto: pr
foto: pr

Ovoga puta, opredelila se za popodnevnu zabavu uz prigodan ručak, piće i prelepu tortu.

 

Kao i na svakom rođendanu, torta za dobre želje se uvek očekuje, međutim, juče je Irena ostala bez teksta kada joj je osoblje restorana donelo tortu veliku na dva sprata i to kao iznenađenje. Ono što je bilo nesvakidašnje, torta je bila ukrašena svećicama u obilku znaka pitanja, verovatno zbog pitanja koja uvek postavlja u emisiji, dok je vrh torte krasio mikrofon asocirajući na televizijski rad.

 

Proslavila 33. rođendan sa tugom u grudima: Slika Anđelke Prpić podsetila na gubitak drage osobe

 

Donji nivo torte bio je ispisan inicijalima Irene Atanasković Hrnjak - IHA, tačnije brenda unikatne dizajnirane garderobe za kućne ljubimce. Podsećamo da je voditeljka prešla i u drugu profesiju, u kojoj se kao modni dizajner odlično snalazi.

 

S Irenom su bili bliski ljudi iz njenog okruženja, kuma Daria Stanojević, koja je došla sa velikim stomakom u petom mesecu trudnoće, pevačice Ella, Sonja Kocić, Jellena, koleginica Marina Kotevski, televizijska ekipa emisije Premijera televizije Pink i mnogi drugi.

 

1 / 7 Foto: pr
makonda-tracker