Stiven Tajler: Zaljubljen sam u Džej Lo

0
Frontmen benda Aerosmith, Stiven Tajler, oduševljen je što će u žiriju američkog Idola biti zajedno sa pevačicom i glumicom Dženifer Lopez
foto: BANG
foto: BANG

Šezdesetdogodišnji muzičar Stiven Tajler i čuvena multimedijalna zvezda Dženifer Lopez, pridružili su se basisti i pevaču Rendiju Džeksonu za sudijskim panelom američkog izdanja popularnog šoua Idol. S obzirom da ga je atraktivna Džej Lo u potpunosti zaludela ulogom u svom poslednjem filmu, slavni roker ne skriva svoje oduševljenje što je dobio priliku da baš sa njom sarađuje čitavu jednu sezonu.

- Odgledao sam The Back-up Plan i dok sam posmatrao njen pogled kojim komunicira sa svojim filmskim partnerom i način na koji su ostavili utisak da se stvarno vole, smesta sam se i sam zaljubio u Dženifer. Potajno sam priželjkivao da ću jednog lepog dana biti u prilici da gledam u njene divne oči. I eto, baš kao što i većina stvari u mom životu ide po principu pazi šta želiš možda ti se i ostvari, evo me sada ovde gde sedim odmah do nje. To je naprosto fenomenalno! – rekao je Tajler i dodao da, bez obzira na fascinaciju svojom lepom koleginicom, neće imati milosti prema takmičarima desete sezone popularnog Idola.

Da je profesionalno divljenje obostrano potvrdila je i Dženifer koja je otkrila da ju je prvi susret sa ovim rok muzičarem prilično pomerio.

- Znala sam oduvek da je on neprevaziđeni Bog rokenrola. Oduvek sam to znala. Međutim, sada kada sam dobila priliku da sedim pored njega i razgovaram s njim, osetila sam kako me je dubina njegove duše pomerila s mesta – rekla je Dženifer.

makonda-tracker