iskreno

Sofija Milošević: Svesno sam žrtvovala normalan i siguran život zarad velikog rizika (FOTO)

0

Poznata manekenka nedavno je progovorila o seksualnom zlostavljanju, ali i odnosu sa Ademovim roditeljima. 

foto: Danilo Pavlović

Ne, oni su normalni ljudi. Nikada mi nisu govorili da sam mršava. Oni razumeju moj posao i da je to građa kakvu mora da ima svaka manekenka. Tokom jednog dela godine Adam je takođe zbog fudbalskih priprema primoran da koriguje ishranu, te tako oni razumeju sve naše patnje kroz koje prolazimo kada je posao u pitanju. Inače, Ademova mama pravi prelepe mantije, koje obožavam da jedem", priznaje manekenka kojoj nedostaje domovina.

Nakon brojnih kritika na račun njenog izgleda, Sofija Milošević progovorila o kilaži: Biće prilika za šokantne naslove da sam se ugojila

Veoma sam nostalgična, nedostaje mi sve iz Srbije i svaki momenat koji provedem odvojena od meni bližnjih mi stvara veliku prazninu. Zato koristim svaki trenutak kada imam pauzu od foto-šutinga da dođem u Beograd i uživam kako sa prijateljima, tako i sa rodbinom. Svako ko je napustio Srbiju sticajem određenih okolnosti, da li zbog posla ili iz nekih drugih razloga zna da se u svakom drugom gradu oseća kao stranac. Obožavam Beograd, šetnju kraj reke, a naša hrana je najbolja na ovom svetu", tvrdi manekenka, koju smo pitali da li je bila u situaciji o kojoj trenutno pričaju mnoge holivudske zvezde da je bila seksualno uznemiravana.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

makonda-tracker