teški dani za slavnog pevača

Snimak njegove brze vožnje je tema dana na Balkanu: Oglasili se i zastupnici Tonija Cetinskog

0

Nakon što su pojedini mediji objavili snimak nešto brže vožnje hrvatskog pevača, koji je juče učestvovao u saobraćajnoj nezgodi nakon koje je jedna osoba odvezena u beživotnom stanju, njegovi prvani zastupnici odlučili su da se obrate javnosti.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako su mediji juče javili, Toni Cetinski je u Rovinju pregazio čoveka svojim automobilom. Njegov otac Mirko izjavio je ubrzo potom da je pevač u šoku, kao i da je pokojnik ležao na putu pre nego što je Toni naišao.

 

Ubrzo je javljeno da postoji mogućnost da je pokojnik već bio u beživotnom stanju, a regionalni mediji su danas objavili snimak na kom Cetinski vozi na način koji je ocenjen kao ugrožavanje bezbednosti. Tim povodom, oglasili su se njegovi zastupnici.

 

Potreseni otac Tonija Cetinskog progovorio o stravičnoj nesreći: Moj sin je u šoku!

 

Saopštenje prenosimo u celosti.


"Obraćamo vam se u ime naše stranke gospodina Tonija Cetinskog, koji je, nažalost, juče oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim privatnim automobilom naišao na telo pokojnog 62-godišnjeg muškarca, koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije telo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao videti.

 

Neozavisno od stvarnog uzroka smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonija Cetinskog, koji je još uvek u šoku, te je, usled bola i neverice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe.

 

Nažalost, u medijima se odmah pojavio snimak sa Jutjuba iz marta 2017. godine, za koju saobraćajni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o brutalnom ugrožavanju prometne sigurnosti, što apsolutno nije tačno. Radi se o snimku nastalom za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja tokom snimanja je obavljena u kontrolisanim i bezbednim uslovima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog tokom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi.

 

Policijski službenici su se na uviđaju uverili da oštrina krivine i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Toni Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesretnih i tragičnih okolnosti za porodicu pokojnika, kao i za celu porodicu Cetinski.

 

Tužan i skrhan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboko saučešće porodici pokojnika, te moli medije da ne prenose netačne i neproverene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnog događaja u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj porodici, već se direktno utiče i na ove teške i bolne dane za porodicu pokojnika."

makonda-tracker