Berguzar Korel otac nije dozvoljavao da koristi njegovo prezime

1
Na početku karijere mlada glumica Berguzar Korel nije koristila svoje pravo prezime jer njen otac, takođe glumac, nije želeo da njegova slava utiče na njenu karijeru

Mlada glumica, javnosti poznata iz serije 1001 noć koja se emituje na televiziji Prva, izjavila je kako joj je otac bio strog i da je prvog dečka imala tek sa dvadeset godina. Berguzar tvrdi da je kao mlađa bila pomalo muškobanjasta i da je momci nisu zanimali koliko odbojka koju je trenirala.

- Sada sam majka, pa razumem svog oca i mislim da je te stvari bolje raditi sa dvadeset nego sa dvanaest godina – kaže talentovana glumica.

San njenog oca bio je da Berguzar postane menadžer, ali nije joj bilo teško da ga uveri kako je gluma njen pravi poziv. Podržavao ju je u potpunosti u tome i isto kao i ona sa nestrpljenjem čekao rezultate prijemnog ispita na glumačkoj akademiji.

Početkom karijere mlada glumica nije koristila svoje pravo prezime jer njen otac nije želeo da njegova slava utiče na njenu karijeru. Kada je umro, vratila je svoje pravo prezime i pod njim se prvi put pojavila u kontroverznoj seriji Dolina Vukova.

Danilo Mašojević

makonda-tracker