Dejvid Bekam: Nikada nisam platio prostituku

0
Sportski i modni superstar Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija negirali su navode tabloida da je fudbaler prevario svoju izabranicu sa prostitutkom koja naplaćuje 10 hiljada dolara za noć

Magazin InTouch tvrdi da slavni fudbaler Dejvid Bekam samo glumi savršenog porodičnog čoveka, a da od javnosti krije tajni život prepun prostitucije i seksa bez zaštite. Kako bi suzbili glasine kako je sportista prevario bišu spajsicu sa prostitutkom kojoj je platio 10 hiljada dolara za jedno veče, Dejvid i njegova supruga Viktorija obratili su se javnosti preko svog predstavnika za štampu i odbacili sve ove tvrdnje kao neosnovane.

- Svi navodi, uključujući i one o unajmljivanju prostitutke za trojku i seks bez zaštite, u potpunosti su neistiniti, baš kako je novinarima dotičnog magazina i rečeno pre nego što su objavili članak. Tužna je činjenica da živimo u svetu u kojem novine objavljuju laži i veruju da će se olako izvući. Preduzećemo sve neophodne zakonske mere protiv ovog lista – poručili su javnosti Viktorija i Dejvid, dok je njihov zajednički prijatelj potvrdio u kojoj meri je ljubav bračnog para Bekam jaka i da su spremni da se izbore sa svima onima koji kao da bi život dali samo da ih rastave.

makonda-tracker