Demi Mur i Ešton Kučer: Problemi u vezi

0
Iako bi slavni holivuski par Demi Mur i Ešton Kučer u petak trebalo da proslave petu godišnjicu braka, već neko vreme kolaju glasine o tome da je njihova romansa u ozbiljnoj krizi

S obzirom na to da su svi svetski tabloidi u poslednje vreme pisali o tome kako je tridesetdvogodišnji Ešton Kučer prevario svoju petnaest godina stariju suprugu Demi Mur, njih dvoje su prkosno odlučili da se tim glasinama ujedinjeno suprotstave. Ešton se čak pojavio na snimanju Deminog novog filma The Reasonable Bunch, a kako očevici tvrde, čuo se smeh iz njihove prikolice i par je delovao zaljubljeno kao i do sad. Drugi izvor je ispričao za People kako su Demi i Ešton oboje besni zbog tračeva o tome da njihov brak prolazi kroz krizu i dogovorili su se da ne ulaze dublje u priču, stoički se držeći devize Ne pitaj me, neću ti reći.

Međutim, jedan njihov kolega iz šou biznisa smatra kako je velika razlika u godinama između njih konačno počela da uzima svoj danak.

- Nekako sam oduvek mislio da će to kad-tad da ih stigne i počne da ih progoni. Ešton se oženio veoma mlad i verujem da nije uspeo do kraja da se iživi. Premda, moram priznati da mi kao par deluju veoma posvećeni jedno drugome – ispričao je je Eštonov kolega novinarima magazina People.

makonda-tracker