Navodno, reč je o dve male devojčice

Kejt Midlton i princ Vilijam zanemeli od sreće: Kraljevski par čeka blizance, kraljica Elizabeta ne može da sakrije radost

0

Kensingtonska palata početkom septembra izdala je službeno saopštenje da je princeza Ketrin Midlton u drugom stanju, te da je kraljevski par radostan što će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova vest obradovala je čitavu zemlju, ali neizmerno veselje počelo je u trenutku kada su se pojavile vesti da u kraljevsku porodicu ovoga puta stižu blizanci. Navodno, reč je o dve male devojčice, piše "Life & Style", kojima se navodno kraljica Elizabeta posebno raduje.

foto: Profimedia

Oboje su se šokirali kad su saznali, a kraljica Elizabeta bila je oduševljena kada je čula da će joj unuk dobiti blizance", tvrdi izvor, iako oni sami još uvek nisu ništa potvrdili.

 

Ovakvu je ne viđamo često: Kejt Midlton za Noć veštica u neočekivanom izdanju (FOTO)

 

Šuška se i kako Kejt nema nameru da ih odeva indentično.

 

O imenima još nisu odlučili, ali sigurno je da neće biti slična niti će počinjati istim slovima", dodaje izvor.

foto: Profimedia

Princeza Kejt i princ Vilijam napravili su listu imena koja im se najviše sviđaju, a među njima su Viktoria, Alis, Olivia, Aleksandra i Elizabet. Njihov četvorogodišnji sin Džordž oduševljen je činjenicom da nova beba stiže u porodicu pa konstantno mazi majčin stomak. Par ima još i dvogodišnju ćerku Šarlot.

 

makonda-tracker